Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Έρχεται ο Λίνεν

Έρχεται στην Αθήνα ο Έβαλντ Λίνεν
Ο 57χρονος αναμένεται στην Ελλάδα το προσεχές διήμερο, αφού με την ΠΑΕ έχει επιτευχθεί η συμφωνία και απλά έπρεπε να διευθετηθούν ορισμένα ζητήματα, που είχαν να κάνουν με τη Μόναχο 1860 και τον βοηθό του. Όπως όλα δείχνουν, αυτά λύθηκαν και έτσι ο επί διετίας προπονητής του Πανιωνίου θα καθίσει στην ερυθρόλευκη "ηλεκτρική καρέκλα".


Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμβόλαιο 1+1 χρόνια, ενώ ετησίως o Γερμανός κόουτς θα αμείβεται με ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ. Αν μη τι άλλο, αρκετά λιγότερα από προκατόχους του όπως ο Βαλβέρδε και ο Ζίκο, κάτι που σίγουρα μέτρησε στην τελική απόφαση της διοίκησης. Πάντως, μέχρι να καταφθάσει στην Ελλάδα, να βάλει την υπογραφή του και να ανακοινωθεί από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ, ας μη λέμε πολλά παραπάνω, διότι πολλά γίνονται σε αυτή την ομάδα και άπαντες είναι επιφυλακτικοί και με το δίκιο τους.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι Πειραιώτες έψαξαν και την προοπτική της συνεργασίας με τον Τζανφράνκο Τζόλα, αλλά συνάντησαν άρνηση και δεν μπήκαν σε περαιτέρω συζητήσεις, ζητώντας από το Λίνεν να έρθει στην Αθήνα και να συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους. Σίγουρα, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα μπει σε μια σειρά η όλη κατάσταση, διότι θα υπάρξει και κινητικότητα στα μετεγγραφικά, ώστε στη Γ.Σ. προς το τέλος του μήνα να έχουν ήδη κλείσει αρκετές από τις "τρύπες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: