Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ!!




Ν. Νικολόπουλος: «Απευθύνω έκκληση στον Δήμαρχο Πατρέων να αφιππεύσει από το άτι της αλαζονείας. Να πάψει να εκφράζεται ως μονάρχης άβουλων υπηκόων και να καταλάβει πως η θέση του παραχωρήθηκε από τους πολίτες της Πάτρας για να τους υπηρετεί και όχι για να τους διαφεντεύει.

Ας σταματήσει να αναζητά λύσεις στο αδιέξοδο - για το οποίο και ο ίδιος ως επί 4 χρόνια Δήμαρχος είναι απολύτως υπεύθυνος - σε μέτρα επιβολής και ας εγκαταλείψει άμεσα τον απόλυτο λόγο του που δεν συμβάλλει στην εκτόνωση της κατάστασης. Οι κάτοικοι της Ξερόλακκας είναι έτοιμοι να υποχωρήσουν για ακόμα μία φορά μπροστά στο ύψιστο αγαθό της υγείας του συνόλου των συμπολιτών τους, αρκεί να δουν διάθεση ειλικρίνειας και συνεργασίας από την Δημοτική Αρχή. Η λύση είναι στο χέρι του κ. Φούρα.

Δεν φταίνε οι πολίτες, ούτε για την εξάντληση του ΧΥΤΑ, ούτε για την ανεπαρκή και ατελή λειτουργία του».
Την πιθανή ποινική δίωξη του Δημάρχου Πατρέων Ανδρέα Φούρα, του αντιδημάρχου Καθαριότητας Σπύρου Δεμαρτίνου και κάθε υπεύθυνου για τη λειτουργία του Χ.Υ.Τ.Α Ξερόλακας, εφόσον αποδειχθούν τα αδικήματα, με μηνυτήρια αναφορά, ζητούν κάτοικοι της περιοχής και ο Βουλευτής Αχαϊας Νίκος Ι. Νικολόπουλος. Η μηνυτήρια αναφορά που κατατέθη από τον δικηγόρο Τρύφωνα Φραγκογιαννόπουλο, ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

«Επιθεωρητές περιβάλλοντος πρέπει να ελέγξουν τα όσα καταγγέλονται και να αναλάβουν δράση. Αυτό ζητώ και με Ερώτησή μου προς τους αρμόδιους Υπουργούς αφότου έγινε γνωστό ότι οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος εξέδωσαν νέο επιβαρυντικό πόρισμα για την λειτουργία του Χ.Υ.Τ.Α Αν εν τω μεταξύ δεν έχουν λάβει μέτρα αυτοί οι φορείς, να μας πει ο Υπουργός αν θα ελεγχθούν οι ελεγκτές. Οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος δεν μπορούν πια να κλείνουν τα μάτια», δήλωσε ο Νίκος Νικολόπουλος.

Έξω από το Μέγαρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προχώρησε σε δηλώσεις προς α τοπικά ΜΜΕ και απάντησε σε όσα εναντίον του με δημόσιες δηλώσεις είπε ο κ. Φούρας: «Πιστεύω πως η λύση μπορεί να είναι πολύ κοντά και τα απορρίμματα να αρχίσουν από σήμερα να μαζεύονται. Η Πάτρα βρωμάει και πρέπει να καθαριστεί! Αλλά, επαναλαμβάνω, ότι η λύση βρίσκεται στα χέρια της δημοτικής Αρχής, η οποία πρέπει να κοιτάξει τους πολίτες στα μάτια και όχι να κλείνει τα μάτια της μπροστά στα μεγάλα και υπαρκτά προβλήματα που η ίδια δημιούργησε ή και δεν δημιούργησε, αλλά ούτε και που προσπάθησε να επιλυθούν...».

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: