Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Αρχίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νότια Αφρική Η Σακίρα, ενθουσίαζει τα πλήθη






MIA ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΣΑΚΙΡΑ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελεί κορυφαία διοργάνωση, άρα είναι απολύτως φυσιολογικό το ότι η Νότια Αφρική θα μετατραπεί για ένα μήνα σε μια αληθινή πασαρέλα, επί της οποίας θα παρελάσουν πέραν των αστέρων του ποδοσφαίρου αρκετά από τα μεγαλύτερα ονόματα της 7ης τέχνης, και όχι μόνο. Το ποδοσφαιρικό μενού ξεκινά σήμερα με τους αγώνες Νοτίου Αφρικής - Μεξικό (15:00 GMT) και Ουρουγουάης - Γαλλίας (18:30 GMT).

Στον αστραφτερό κόσμο της σόου μπιζ είναι κανόνας οι «αστέρες» να έλκονται από εκδηλώσεις και γεγονότα, που είναι βέβαιο ότι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Από το πανούργο βλέμμα της Πάρις Χίλτον ως την αυθεντική ομορφιά της Σαρλίζ Θέρον, που θα παίξει «εντός έδρας» λόγω καταγωγής, η Νότια Αφρική είναι έτοιμη να φιλοξενήσει επίσης και το Μουντιάλ των αστέρων. Ως εκ τούτου, λοιπόν, δεν θα είναι μόνο ο Μέσι ή ο Κακά που θα ανάψουν «φωτιές» στις καρδιές των ποδοσφαιρόφιλων όλης της γης, αλλά και οι VIP που θα επισκεφθούν τη χώρα στη διάρκεια της διοργάνωσης.

Μεταξύ των αφίξεων που αναμένονται ανυπόμονα από τους φωτογράφους και τους λάτρεις του διεθνούς «τζετ σετ» ξεχωρίζει εκείνη της Πάρις Χίλτον, που θέλει να συμπαρασταθεί εκ του σύνεγγυς στον πρώην αγαπημένο της Κριστιάνο Ρονάλντο. Θα πρέπει όμως να είναι προσεκτική, καθώς μπορεί να συναντηθεί τυχαία με το νέο φλερτ του Πορτογάλου άσου, τη Ρωσίδα μοντέλα του Τζιόρτζιο Αρμάνι, Ιρίνα Σάικ.

Η… «μεγάλη οθόνη» του Μουντιάλ δεν εξαντλείται πάντως στην παρουσία της Χίλτον. Αντίθετα, προβλέπεται ιδιαίτερα πλούσια σε συμμετοχές, αρχής γενομένης από τη Χάλι Μπέρι που θα πραγματοποιήσει στο Κέιπ Τάουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας της «The Dark Tide». Τη συμμετοχή της στο Μουντιάλ έχει επίσης επιβεβαιώσει η Σαρλίζ Θέρον, η οποία αγόρασε εισιτήρια για όλους τους αγώνες των «μπαφάνα μπαφάνα».

Ακόμη δύο ηθοποιοί που θα βρεθούν σίγουρα στη Νότια Αφρική στη διάρκεια της διοργάνωσης είναι η Τζένιφερ Χάντσον και ο Τέρενς Χάουαρντ, για τα γυρίσματα της δραματικής ταινίας «Winnie», που είναι αφιερωμένη στη Γουίνι Μαντικιζέλα Μαντέλα. Πρόκειται για την πρώην σύζυγο του Νέλσον Μαντέλα, του ανθρώπου που κατόρθωσε να φέρει για πρώτη φορά στην αφρικανική ήπειρο τη διοργάνωση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν στο Γιοχάνεσμπουργκ, το Κέιπ Τάουν, το Τρανσκέι και το Ρόμπεν Άιλαντ.

Από τον κινηματογράφο περνάμε στη μουσική, καθώς το Μουντιάλ θα προσελκύσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής. Η τελετή έναρξης ήταν ένα μεγάλο κοντσέρτο, στο οποίο συμμετείχαν οι καλλιτέχνες της εμβέλειας των Σακίρα και Ρ.Κέλι, δημιουργών των δύο επίσημων ύμνων της εκδήλωσης («Waka Waka» και «Sign Of a Victory»). Στο «Γκραντ Γουεστ Καζίνο» του Κέιπ Τάουν, τέλος, οι θαμώνες θα μπορέσουν να απολαύσουν τις εξαιρετικές φωνές των Μπράιαν Άνταμς και Μάικλ Μπαμπλ.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: