Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ!

έχει σταθερές αξίες ο Λιονέλ Μέσι, που εδώ και καιρό βγαίνει με την ίδια σύντροφο.
Εχει μια έφεση στα «νερατζούρο» η σαγηνευτική Σουζάνα Βέρνερ, τόσο που δεν μπορεί να ξεκολλήσει το μυαλό της από τ’ αποδυτήρια της ομάδας του Μιλάνο. Γι’ αυτό και μετά τη σχέση της με το «φαινόμενο» τότε, Ρονάλντο, που έγινε διάσημη το 1998, παντρεύτηκε αργότερα τον νυν τερματοφύλακα της ομάδας, Ζούλιο Σέζαρ.
Η Σέριλ Κόουλ έμεινε απτόητη από τις... αταξίες του συζύγου της, Ασλεϊ και του υπενθυμίζει με αυτόν τον τρόπο τι θα χάσε αν συνεχίσει να ξενοκοιτά...
Γατούλα γίνεται στις διακοπές της η Μελίνα Πίτρα, επειδή δεν θέλει να δίνει δικαιώματα στις φαρμακόγλωσσες που τη βλέπουν να κυλιέται στις παραλίες και να δροσίζει το καυτό κορμάκι της ενόσω ο αγαπημένος της Φαμπιάν Ασμάν της Ιντεπεντιέντε ιδροκοπά στην προετοιμασία της ομάδας του...
Εντυπωσιακά σαγηνευτικό βλέμμα διαθέτει η Αμάγια Σαλαμάνκα, η γυναίκα που μαγνήτισε με την πρώτη ματιά (και δικαιολογημένα) τον... πολύφερνο αμυντικό της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος
Αν θέλετε έναν καλό λόγο για τον οποίο ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ «σέρνεται» από τότε που μετακόμισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια προσεχτική ματιά στην φωτογραφία. Εχει ονοματεπώνυμο η αιτία και λέγεται Νικολέτα Λοζάνοβα..
Ο Πίτερ Κράουτς είναι κλασικός φορ περιοχής και η Αμπι Κλάνσι είναι το μεγαλύτερο «γκολ» του. 
Ομως, χωρίς την Κλάνσι θα πάει Νότιο Αφρική για το Μουντιαλ 2010
Δύο μάτια-κανόνια διαθέτει η Φρανσουάζ Μπουφάλ και πώς θα μπορούσε να μην γοητεύεται αντικρίζοντάς τα 
ο «σκληρός» των γηπέδων Ρίο Φέρντιναντ;
Η Τζέσικα Αλμπα, αφήνει για λίγο τα πλατό του Χόλιγουντ κι ετοιμάζει βαλίτσες για Νότιο Αφρική! Η 28χρονη καλλονή θα είναι αντιπρόεδρος της εκστρατείας «1GOAL» που χρηματοδοτήθηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και αποσκοπεί στην προαγωγή της εκπαίδευσης των παιδιών στην ήπειρο!


Λέγεται Alena Seredova, είναι μοντέλα και
σύζυγος του τερματοφύλακα της Εθνικής Ιταλίας Gianluigi Buffon.


Με τις νίκες και τις ωραίες γυναίκες είναι γνωστό πως έχει εθισμό ο Κριστιάνο Ρονάλντο και φαίνεται πως κατάφερε να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου περνώντας μια «καυτή νύχτα», όπως γράφουν οι Αγγλοι, με το μοντέλο από το Νησί, Αλις Γκούντγουιν (το επώνυμό της υπόσχεται πολλές και καλές νίκες εντός κι εκτός γηπέδων).
Μαρκούτσι (Αλέσια) από τον τόπο του και μάλιστα καλογυμνασμένο ήταν το όνειρο του Ιταλού «πορτιέρε», Κάρλο Κουντιτσίνι, γι’ αυτό κι αρραβωνιάστηκε την αναδυόμενη Αφροδίτη της φωτογραφίας.
Εβγαλε πάλι μάτια σε πρόσφατη φωτογράφησή της η Σάρα Βαρόνε,
της οποίας ο ιταλικός Τύπος χρεώνει σχέσεις (όχι, πάντως, παράλληλες, τι κρίμα...)
με τον Πίπο Ινζάγκι, αλλά και τον Αντόνιο Κασάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: