Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΕΚΠΡΟΣΘΕΜΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Ποα


Η απάντηση που πήραν οι «πράσινοι» από τους ανθρώπους του Άρη, ήταν αρνητική αφού στο «Κλ. Βικελίδης» το Σάββατο θα βρεθούν μόνο φίλοι των Θεσσαλονικέων για τη μεταξύ τους αναμέτρηση. Βέβαια η επιθυμία των πρασίνων ήταν να ακολουθήσουν την ομάδα τους στη Θεσσαλονίκη …αλλά δεν τους έκατσε…Βλέπετε, το θυμήθηκαν αργά!!

Έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ ανθρώπων των δύο συλλόγων και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα, οι «κίτρινοι» ενημέρωσαν το «τριφύλλι» πως δεν πρόκειται να τους παραχωρήσουν εισιτήρια για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Η αιτία της συγκέντρωσης μόνο φίλων του Άρη στο «Κλ. Βικέλιδης», είναι ο χρόνος, όπως υποστήριξαν από τη μεριά τους οι «κίτρινοι», επικαλούμενοι εκπρόθεσμο αίτημα του Παναθηναϊκού για την παρουσία «πράσινων» οπαδών.

Ο τύπος πάντως (φωτο) αποκαλεί...μεθόδευση την κίνηση του Παναθηναϊκού, και αν ευσταθεί κάτι τέτοιο, τότε...δεύτερη φάπα σε λίγες μόνο μέρες πάει πολύ...

ΤΖΙΓΓΕΡ, ΧΑΡΙΣΕ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: