Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ!


«Εμείς κοιτάμε την ομάδας μας, θέλοντας να παίξει καλό ποδόσφαιρο δεν ασχολούμαστε με τους άλλους. Δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι για όσα γίνονται στο πολυμετοχικό σχήμα του Παναθηναϊκού».

Αυτή λίγο πολύ είναι η θέση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τη διαφαινόμενη επιστροφή του Νικόλα Πατέρα και του Ανδρέα Βγενόπουλου στα διοικητικά του Παναθηναϊκού μετά την απρόσμενη πρόταση που τους έκανε ο Τζίγγερ, αλλά ανεξάρτητα από τη συγκεκριμένη θέση, η αλήθεια είναι ότι στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας δημιουργήθηκε ένας προβληματισμός με τις ξαφνικές εξελίξεις στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Κοινό μυστικό είναι, άλλωστε ότι υπάρχει από την περασμένη περίοδο ένα «δίκτυο», το οποίο είναι έτοιμο να ξαναδουλέψει. Άλλο τόσο κοινό μυστικό είναι, βέβαια ότι ο Μαρινάκης με τον Πατέρα δεν είναι απλώς φίλοι, αλλά αδελφικοί φίλοι, οπότε είναι κάπως διαφορετικά τα δεδομένα.

Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ότι στον ΟΛΥΜΠΑΚΟ θα έχουν τα μάτια τους ορθάνοιχτα ώστε να μην ξανασυμβούν τα περσινά.

«Ανεξαρτήτως προσώπων εμείς θα κοιτάξουμε ώστε να μην επαναληφθούν όσα έγιναν πέρυσι», σχολίαζαν χαρακτηριστικά πηγές της Πειραϊκής ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: