Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ερυθρόλευκα μάτια σε Κωνσταντόπουλο!


Οι μεταγραφές τελείωσαν, ζήτω οι μεταγραφές! Δεν πρόλαβε ο Ολυμπιακός να ολοκληρώσει το ρόστερ του για τη σεζόν που μόλις άρχισε και ήδη ακούγονται ονόματα για το Γενάρη. Η αλήθεια είναι ότι μια μεγάλη και σωστά οργανωμένη ομάδα πρέπει να ασχολείται με τις αγορές και πωλήσεις παικτών όλο το χρόνο προκειμένου να κινείται σωστά όταν έρχεται η στιγμή για τις καθοριστικές επαφές.

Ήδη τα ρεπορτάζ ασχολούνται με το θέμα του τερματοφύλακα. Μετά τον Χίλντεμπραντ (έπαιξε το όνομά του από τον προηγούμενο Γενάρη) που ποτέ δεν έγινε πραγματική κίνηση απόκτησής του, εδώ και ένα μήνα το νέο όνομα είναι του Οτσόα.

Τώρα ένα... πουλάκι από την πλατεία Αλεξάνδρας μου... σφύριξε ότι όντως ψάχνουν στον Ολυμπιακό τερματοφύλακα και μάλίστα είπαν στον Βαλβέρδε να ρίξει ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΕΣ ΜΑΤΙΕΣ στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο της Κέρκυρας που έβγαλε μάτια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος! Ο 32χρονος γκολκίπερ είναι αρκετά γνωστός στους πιο μυημένους στα ποδοσφαιρικά. Δεν είναι και μικρό πράγμα να έχεις πολυετή καριέρα στην Αγγλία και μάλιστα ως βασικός σε Χάρτπουλ, Κόβεντρι, Νότιγχαμ και Σουόνσι.

Ο Κωνσταντόπουλος και σε καλή ηλικία βρίσκεται και Έλληνας είναι και εντυπωσιακό ξεκίνημα έκανε σε ομάδα που λογικά θα δώσει μάχη για τον υποβιβασμό! Μετράει και αυτό, δεν είναι ίδια η πίεση.

Το σίγουρο είναι ότι οι ερυθρόλευκοι θα τον παρακολουθήσουν έντονα το επόμενο διάστημα και εφόσον πεισθεί κυρίως ο Ερνέστο, ο Ιανουάριος δεν είναι και πολύ μακριά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: