Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Χρυσοπληρώνουμε 48 υπουργούς

10-08-10-01Σκάνδαλο πρώτου μεγέθους η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος

Εξακολουθεί να τραβάει το σχοινί και να προκαλεί την κοινωνία ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρωθυπουργός παρά τις παραινέσεις  στους πολίτες για σφικτή οικονομική πολιτική και περιορισμό των δαπανών επιλέγει πολυπληθές κυβερνητικό σχήμα 48 υπουργών  δημιουργώντας νέα αναταραχή στο πολιτικό σκηνικό.

«Το πολυπληθές σχήμα με τα 48 μέλη (!), για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι -κυρίως οι συντονιστές, παρά τω πρωθυπουργώ, με τους διάφορους τίτλους- συνιστά σκάνδαλο σε μια εποχή άγριας λιτότητας» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ που επιτίθεται στη κυβέρνηση.

Τα γαλάζια πυρά όμως συνεχίστηκαν λέγοντας τα εξής:«Υποθέτουμε ότι ο κ. Παπανδρέου αισθάνθηκε μάλλον απειλητική την “μοναξιά” της πολιτικής του πορείας εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Απέναντι στην αντίδραση για το καταστρεπτικό μνημόνιο, δεν του αρκεί η στήριξη των γνωστών συνοδοιπόρων του.

Επιστρατεύει εσπευσμένως το τμήμα του κόμματός του που υποτίθεται ότι θα παρόπλιζε, καθώς ο ίδιος και οι σύμβουλοί του ανοίγονταν στα νερά του 4ου δρόμου για τον σοσιαλισμό...

Κι όμως, ούτε ένας χρόνος δεν έχει περάσει από την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ. Νωπές είναι οι διαβεβαιώσεις τους προς τον ελληνικό λαό ότι και “λεφτά υπάρχουν” και ότι “είναι πανέτοιμοι να κυβερνήσουν”. Δυστυχώς για τον κ. Παπανδρέου, αυτό που απαιτείται για να υπερβούμε την κρίση δεν είναι οι απέλπιδες εναλλαγές κυβερνητικών πόστων για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Δεν χρειάζεται ανακύκλωση προσώπων αλλά αλλαγή πολιτικής!»

Καταλήγοντας στην ανακοίνωση της η ΝΔ αναφέρει τα εξής: «Η Νέα Δημοκρατία με ευθύνη και αποφασιστικότητα έχει εγκαίρως καταθέσει πρόταση εξόδου από την κρίση: με το κατάλληλο μείγμα που θα μειώσει τα ελλείμματα αλλά θα φέρει και ανάπτυξη.

Που θα ενισχύσει την κοινωνική δικαιοσύνη και θα δημιουργήσει ευκαιρίες για όλους. Οι πολίτες ήδη έχουν αντιληφθεί ποιός λέει την αλήθεια.

Οι ημέρες της ανέξοδης δημαγωγικής ρητορείας τελειώνουν οριστικά.

Ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να παραπλανηθεί από τις πανικόβλητες επικοινωνιακές κινήσεις της κυβέρνησης.

Σε λιγότερο από δύο μήνες, στις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα έχει την ευκαιρία να τιμωρήσει όπως πρέπει και το ΠΑΣΟΚ και όσους συναίνεσαν και συνέπραξαν στην εφαρμογή της πολιτικής του μνημονίου. 

greeknews.biz με πληροφορίες από ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: