Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Στη φυλακή ο 29 χρονος που ασελγούσε σε δύο αδέλφακια.


Η ομολογία ήταν μονόδρομος για τον 29χρονο ξενοδοχοϋπάλληλο, ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση δυο ανήλικων παιδιών. Αργά χθες το απόγευμα, μετά την απολογία του, πήρε το δρόμο για τη Νεάπολη, καθώς εισαγγελέας και ανακριτής διέταξαν την προφυλάκισή του.

Το βίντεο στο οποίο είχε καταγράψει ανομολόγητες σκηνές με το 12χρονο κοριτσάκι δεν άφησε περιθώρια στον ίδιο και τους υπερασπιστές του για να αντικρούσουν τις βαρύτατες διώξεις που είχαν ασκηθεί σε βάρος του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σκηνές τις οποίες εντόπισαν οι αστυνομικοί προκαλούν σοκ, καθώς ο 29χρονος, μέσα από τη συστηματική και δόλια, όπως αποδείχτηκε, επαφή του με το παιδί κατάφερε να το μετατρέψει σε απόλυτο υποχείριό του. 

Ο 29χρονος στη διάρκεια της απολογίας του κλήθηκε να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελισσόταν το τελευταίο διάστημα το χρονικό της σεξουαλικής κακοποίησης των δυο παιδιών. Αν και παραδέχτηκε τις πράξεις της ασέλγειας σε βάρος του κοριτσιού, τις οποίες είχε πιστοποιήσει και ο ιατροδικαστής, αρνήθηκε ότι είχε ξεσπάσει με τον ίδιο τρόπο τις ανώμαλες ορέξεις του και στον 14χρονο αδελφό της. Η εξέταση του αγοριού ήταν αρνητική, ωστόσο οι πράξεις που είχε περιγράψει ήταν σε παρελθόντα χρόνο και δεν ήταν δυνατό να εντοπιστούν ίχνη.

Κατάρρευση

Μετά την κατάθεσή του, ο 29χρονος παρουσίασε σημάδια κατάρρευσης έξω από το γραφείο της ανακρίτριας. Κλαίγοντας ζητούσε συγνώμη για τις πράξεις του, η βαρύτητα των οποίων ωστόσο τον οδήγησε στη φυλακή.
Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν τα αδελφάκια εξομολογήθηκαν στους γονείς τους όσα συνέβαιναν όταν έμεναν μόνα με τον κατηγορούμενο, ο οποίος ήταν κουμπάρος της οικογένειας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσο αφορά στο πορνογραφικό υλικό το οποίο βρέθηκε στο σπίτι του, το οποίο περιλαμβάνει και σκηνές με παιδιά, ισχυρίστηκε ότι το είχε αντλήσει από την περιήγησή του στο ίντερνετ. Αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι σε αυτό μπορεί να περιλαμβάνονται σκηνές που ο ίδιος έχει καταγράψει. 

Στη διάρκεια εφόδου αστυνομικών στο σπίτι του κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, δύο σκληροί δίσκοι, ένα DVD καθώς και ένα USB Stick, τα οποία προωθήθηκαν άμεσα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστεί η προέλευση του υλικού παιδικής πορνογραφίας που περιέχουν και να δοθεί απάντηση στο βασανιστικό ερώτημα αν και άλλα παιδάκια έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 29χρονο ξενοδοχοϋπάλληλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: