Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

FALIROPRESS:Να βγεί δημόσια και με δελτίο τύπου που θα στείλει στην εφημερίδα μας να ανακαλέσει τα όσα έχει πει εναντίον του Αντώνη Σαμαρά! ΠΟΙΟΣ;




 
 Το σύνολο των συνεργατών της faliropress «συγχαίρει»! το Δήμαρχο Φαλήρου κ. Διονύσιο Χατζηδάκη για την έμπρακτη στήριξη του στην παράταξη που τον ανέδειξε και ειδικότερα στο πρόσωπο του Προέδρου μας κ. Αντώνη Σαμαρά.
 
Δεσμευόμαστε δε ότι θα τον στηρίξουμε στον προεκλογικό του αγώνα με την προϋπόθεση ότι θα βγεί δημόσια και με δελτίο τύπου που θα στείλει στην εφημερίδα μας να ανακαλέσει τα όσα έχει πει εναντίον του Αντώνη Σαμαρά τόσο στα τηλεοπτικά παράθυρα όσο και σε prive συζητήσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας ακλουθούν άλλα 5 video πολύ σκληρού ροκ. Περιμένουμε επίσημη απάντηση στην εφημερίδα μας ενώ εν τω μεταξύ οι συνεργάτες μας μοντάρουν τα video. 
 
Προσωπικά εκτιμούμε τον Δήμαρχο και την οικογένεια του, άλλο όμως η πολιτική και άλλο η προσωπική ιδεολογία. Η προσωπική συμβουλή μας είναι να τα διαχωρίσει και ο κ. Χατζηδάκης καθώς επίσης και να επαναπροσδιορίσει τη συμβολή των συνεργατών του, εφόσον τα video που ήρθαν στη δημοσιότητα και όλα όσα ακολουθούν ήταν αποτέλεσμα εκ των έσω διαρροής.
 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------




 ρεπορταζ από dimarxe.gr

Κάθετα αρνητικός στο να αποδεχτεί το γεγονός πως πριν από μερικά χρόνια άσκησε δριμεία κριτική στον Α. Σαμαρά, εμφανίστηκε ο κεχρισμένος, από τη Ν.Δ., Δήμαρχος Π. Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, μέσω του dimarxe.gr news.
O κ. Χατζηδάκης αρνήθηκε πεισματικά να παραδεχτεί πως έχει μιλήσει με σκληρή γλώσσα για το νυν Πρόεδρο της «γαλάζιας» παράταξης, παρά το γεγονός πως στη διάθεση της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, dimarxe.gr, βρίσκεται οπτικοακουστικό υλικό το οποίο αποδεικνύει το αντίθετο.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως ο αξιόλογος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, αποτελεί το δεύτερο επίσημο «χρίσμα» της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, πρόκειται για μία, αν μη τι άλλο, τιμητική διάκριση του κ. Χατζηδάκη στους κόλπους της Ν.Δ. Παράλληλα, ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσω της στήριξης στον κ. Χατζηδάκη επιβεβαιώνει, με εκκωφαντικό τρόπο, την δέσμευσή του περί… σφουγγαριού. Προφανώς, εκτιμά την αυτοδιοικητική δραστηριότητα του κ. Χατζηδάκη. Πρόκειται για ορθή πολιτική αντίληψη και… χιλιόμετρα μακριά από μικροπολιτικές τακτικές.

Ωστόσο, το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι πως ο πρώτος πολίτης του Φαλήρου δεν παραδέχτηκε αυτό που μπορεί να δει οποιοσδήποτε μέσω του dimarxe.gr news

Ακόμα, ο κ. Χατζηδάκης μίλησε για το χρίσμα που έλαβε από την παράταξή του: «Κάποιος που κάνει καλά τη δουλειά του και καταξιώνεται στην κοινωνία δεν χάνει. Θέλω να ξέρετε πως δεν θα με στηρίξει μόνο η Ν.Δ. Υπάρχουν και άλλα κόμματα. Εμένα με ενδιαφέρει να με υποστηρίζουν οι δημότες. Αυτό εισπράττω».

Εν τέλει, υπογράμμισε πως δεν τον ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή αλλά μονάχα το καλό του Δήμου του: «Παρά το γεγονός πως στις εσωκομματικές εκλογές υποστήριξα σθεναρά την κ. Μπακογιάννη αλλά αντιλήφθηκε το κόμμα πως στο πρόσωπό μου υπάρχει αξιοσύνη.  Μόνο ο Δήμος με ενδιαφέρει. Αγαπώ το δήμο μου και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για να ολοκληρώσω το έργο μου».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Δημάρχου Π. Φαλήρου, Διονύση Χατζηδάκη, αλλά και το βίντεο-ντοκουμέντο στο dimarxe.gr news
*Το βίντεο που δημοσιεύεται στο dimarxe.gr news αποτελεί προϊόν καταγγελίας αναγνώστη στην ηλεκτρονική εφημερίδα stifora.gr και, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο καταγγέλλων, έχει σταλεί στις τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ.





1 σχόλιο:

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε το ksipnistere βρίσκετε ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα blog της χώρας