Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ.


Φτάνει πια με τον Μήτρογλου. Φτάνει, ήμαρτον, δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο. Δέχομαι όσους διαφωνείτε, αλλά εμένα αυτή είναι η άποψή μου.

• Στο Καυτανζόγλειο επίσης, βρήκε ο Ντουντού να θυμηθεί τον περσινό τραγικό του εαυτό. Ο Χολέμπας ήταν καλός στο πρώτο μέρος, τραγικός στο δεύτερο. Κακός και ο Μοντέστο, όταν άνοιξε το ματς η ομάδα του και έπρεπε με τον Αβραάμ να παίξουν πιο ψηλά. Θαρρώ ότι αυτό το δίδυμο, δεν μπορεί. Ο Μέλμπεργκ θα "φάει" το χόρτο…

• Θα πρέπει να τελειώσει το παραμύθι "Φετφατζίδης ταλέντο, Φετφατζίδης ταλαντούχος, Φετφατζίδης εξελίξιμος". Ο Φετφατζίδης, είναι έτοιμος παίκτης. Και πολύ καλός μάλιστα. Ήταν ο κορυφαίος των Πειραιωτών.

• Ο Βαλβέρδε έκρινε ότι δεν μπορεί να παίξει ο Ρόμενταλ, έβαλε τον Μιραλάς, χρησιμοποίησε στο δεύτερο μέρος τον Ιμπαγάσα και μπήκε και ο Πάντελιτς που κάνει "μπαμ" ότι δεν είναι στα... φόρτε του ακόμη.

• Ο Φουστέρ εμένα προσωπικά μου άρεσε, στο πρώτο μέρος ειδικά, πήρε μπάλες, άνοιξε το παιχνίδι, είχε κίνηση, ήταν απειλητικός και προσπάθησε να συνεργαστεί με τον Μήτρογλου. Στην προσπάθεια έμεινε φυσικά ο φουκαράς…

• Στο δεύτερο μέρος ο Ισπανός, ψιλοχάθηκε, αφού οι μπάλες πέρασαν από τα πόδια των δυο κοντών. Ανέβηκε και ο Τοροσίδης, αφού η αριστερή πλευρά του Ηρακλή είχε πρόβλημα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν ήταν σε θέση να... καθαρίσει την αναμέτρηση. Και έτσι, καθαρίστηκε.

• Θα πρέπει να το δουν καλά αυτό το ματς στου Ρέντη, για να καταλάβουν, ότι με λίγο χώρο που έδωσαν , δέχθηκαν δυο τέρματα. Δεν είναι μόνο φυσική κατάσταση. Οι γραμμές δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν. Στην ανάπτυξη, όλα "κόλλαγαν" μπροστά από την αντίπαλη περιοχή (και με δυο γραμμές άμυνας ο Ήρα), αλλά και στην άμυνα, η κάλυψη δεν ήταν σωστή.

• Ο Βαλβέρδε, θυσίασε τον Ουρτάδο, έναν παίκτη που κόβει τα πάντα, γιατί πίστεψε, ότι δεν χρειαζόταν. Ο Βάσκος, σκέφτηκε ότι με πιο επιθετικό σχήμα, θα μπει το γκολ. Και δικαιώθηκε, αλλά απέτυχε να προβλέψει, την κακή μέρα του Ντουντού, τον οποίο άφησε ολομόναχο να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: