Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος της Σούπερλίγκα.


Λευκό έριξαν η ΑΕΚ και ο Άρης, απείχε της διαδικασίας ο Ατρόμητος, ενώ απουσίαζε ο εκπρόσωπος της Καβάλας.

Η ανακοίνωση της Σούπερλίγκα αναφέρει: "Ανακοινώνεται ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Ευάγγελος Μαρινάκης εξελέγη νέος πρόεδρος της Superleague, μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών του τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου της Τρίτης 23 Αυγούστου 2010. Αναπληρωτής πρόεδρος εξελέγη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, κ. Γιώργος Μποροβήλος."

Νωρίτερα η Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είχε αποφασίσει να αποσύρει την υποψηφιότητα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ κ. Κανελλόπουλου και να στηρίξει την παρουσία του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, θεωρώντας τον άφθαρτο παράγοντα που μπορεί να διασφαλίσει την ενότητα στην Σούπερλίγκα.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρει για το θέμα: "Η υποψηφιότητα του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κ. Αθανάσιου Κανελλόπουλου για τη θέση του προέδρου της Super League είχε ως στόχο τη λήξη των κακών κειμένων, που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής αναμέτρησης, που για πρώτη φορά αναβλήθηκε αρκετές φορές, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ αντιστάθηκε σε πρακτικές και μεθόδους του μαύρου παρελθόντος και κατάφερε να μην περάσουν αρρωστημένες νοοτροπίες.

Η όλη στάση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ έχει ως αποτέλεσμα να μιλάμε σήμερα για την υποψηφιότητα και εκλογή στη θέση του προέδρου της Super League, ενός νέου και άφθαρτου παράγοντα όπως ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Πειραιώς. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, μετά από ώριμη σκέψη, αποσύρει σήμερα την υποψηφιότητα του Αντιπροέδρου της κ. Αθανάσιου Κανελλόπουλου για τη θέση του προέδρου της Super League και στηρίζει τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που πιστεύουμε πως μπορεί να προσφέρει πολλά, να προσδώσει όραμα και να διασφαλίσει την ενότητα της Super League
"

Δεν υπάρχουν σχόλια: