Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑΜΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η ΑΕΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΤΑΝΤΙ !!!



ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SPORTDOG.GR





Περίπου 150 εξαγριωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου που αντιδρούσαν στο γεγονός ότι παραχωρήθηκε το γήπεδο της Νέας Σμύρνης στην Ένωση, εισήλθαν το βράδυ της Τρίτης στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και με τα μηχανήματα του κηπουρού (φτυάρια κλπ) έσκαψαν το μεγαλύτερο μέρος του, ενώ έσπασαν πάγκους, καθίσματα και έκαναν σοβαρές ζημιές στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Ο χλοοτάπητας έχει υποστεί σοβαρές ζημιές και είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει παιχνίδι την Πέμπτη! Πρόκειται για μια εξέλιξη που μοιάζει με φάρσα και κυριολεκτικά βάζει φωτιά στην ΑΕΚ. Ο χρόνος που απομένει για να βρεθεί νέα έδρα είναι λίγος και δεν ξέρουμε τι θα έχει να πει και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για το νέο ρεζιλίκι

Μετά από παρέμβαση της αστυνομίας ακολούθησε κυνηγητό έξω από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, χωρίς ωστόσο να έχουν γινεί γνωστές συλλήψεις.
 
“Ένα γήπεδο κόσμημα το κατέστρεψαν! Έχουν σκάψει το μεγαλύτερο μέρος με φτυάρια και ό,τι άλλο βρήκαν για να μη γίνει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Νταντί. Κατανοώ την ενόχλησή τους, αλλά δεν κατανοώ τα όσα έκαναν!”, τόνισε ο Πάνος Τσελέντης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, εκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη Πανιώνιου, ενώ σε έξαλλη κατάσταση ήταν και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης ο οποίος είπε μετά το συμβάν: “Είναι αλήτες. Αν ήμουν ακόμα πρόεδρος θα έκλεινα τους συνδέσμους. Εγώ είμαι φανατικά ενάντια στο να δώσουμε το γήπεδο. Ο κ. Κιντής έριξε επανειλημμένα χυλόπιτα στον κ. Αδαμίδη. Με πήρε, για κάποιο λόγο και ο κ. Μπιτσαξής και ο κ. Μελισσανίδης και άλλοι, αλλά σε όλους είπα όχι. Είναι εξευτελιστικό για τον Πανιώνιο, με τις σχέσεις που έχει το τελευταίο διάστημα με την ΑΕΚ και το πώς μας αντιμετωπίζει στον Τύπο τουλάχιστον, να παραχωρήσουμε το γήπεδο. Ξεφτιλιζόμαστε ως Πανιώνιος, αυτή είναι η θέση μου. Σέβομαι τον Ερασιτέχνη και τις αποφάσεις του. Προφανώς έχει ανάγκη τα 30.000 ευρώ που θα πάρει από την ΑΕΚ. Ο Ερασιτέχνης έχει το πολύ 300 μέλη. Αυτοί που είναι μέσα στο γήπεδο και τα σπάνε να ρωτήσουμε αν βοηθούν”.

Αξίζει να αναφερθεί πως εκτός από το παιχνίδι της ΑΕΚ, υπάρχει και αυτό του Πανιωνίου  στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ με τον Ολυμπιακό Βόλου, την Κυριακή. Όπως φαίνεται το γήπεδο της Νέας Σμύρνης δεν μπορεί να φιλοξενήσει καμία από τις δύο αναμετρήσεις και ηδη αναζητούνται λύσεις.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για να γίνει ο αγώνας στο “Γ. Καραϊσκακης”, χωρίς την παρουσία κόσμου όμως, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” φοβούνται για νέα επεισόδια. Την Τετάρτη κλιμάκιο της UEFA θα επισκεφθεί το γήπεδο της Νέας Σμύρνης για να κρίνει αν μπορεί να γίνει το παιχνίδι με την αρνητική απάντηση να είναι σχεδόν βέβαιη.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 εξαπέλυσε επίθεση στον Κωνσταντίνο Τσακίρη χαρακτηρίζοντας τον “Γραφικό τσάτσο”.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: