Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ[το καλυτερο παιδι…έτσι λενε…]Στο ODEON/Πρεμιερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ[το καλυτερο παιδι…έτσι λενε…]Στο ODEON/Πρεμιερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ/
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ/Από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ και κάθε Παρασκευή & Σάββατο στο ODEON. Μαζί του οι ΜΕΛΙSSES Η ΒΑΛΑΝΤΩ ΤΡΥΦΩΝΟΣ Η ΝΙΚΟΛ ΠΑΠΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ Και ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΝΤΑΟΥΣΑΝΑΚΗΣ
Από την Παρασκευή 20 Αυγούστου οι καλοκαιρινές νύχτες στην Θεσσαλονίκη αλλάζουν…
Ο Γιάννης Πλούταρχος έχοντας κυκλοφορήσει το νέο του album «Προσωπικά δεδομένα» που έχει γίνει σε χρόνο ρεκόρ 6 φορές πλατινένιο, συναντάει και πάλι τον κόσμο που τον έχει αγαπήσει και στηρίξει, με ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα.
Τραγούδια όπως «Θησαυρός», «Το χαστούκι της αγάπης», «Απόψε αιμορραγώ», «Τα είπα κι’ έφυγα», αλλά και παλαιότερες μεγάλες του επιτυχίες όπως: «Αχ κορίτσι μου», «Φίλε», «Φοβάμαι πως …»

Και αυτή τη φορά ο Γιάννης Πλούταρχος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Σε ένα χώρο ανανεωμένο, το Odeon, με τα καλύτερα standards ακρόασης και θέασης, αλλά και αισθητικής.
Στο πλευρό του εμφανίζεται το πιο ανερχόμενο group της χρονιάς, οι ΜΕΛΙSSES. Το νεανικό pop συγκρότημα που «rockάρει» και που ανακαλύψαμε με το απόλυτο ραδιοφωνικό hit «Κρυφά», θα μας ξεσηκώσει με international επιτυχίες, με γνωστά ελληνικά τραγούδια και με κομμάτια από το πρώτο τους cd με τίτλο «Μυστικό», όπως «Κινέζος», «Lonely heart» και άλλα.
Μαζί τους, από το «Greek Idol», η Βαλάντω Τρύφωνος, νικήτρια του εν λόγω διαγωνισμού, η Νικόλ Παπαριστοδήμου και ο Στέργιος Νταουσανάκης.
Ο Γιάννης Πλούταρχος από την Παρασκευή 20 Αυγούστου στο Odeon.
Odeon : Περιοχή Αεροδρομίου
ΤΗΛ. 2310 489589
160 η απλη για 4 ατομα
180 η σπεσιαλ για 4 ατομα
80 το κρασι [απλο] για 2 ατομα
90 το κρασι[σπεσιαλ] για 2 ατομα
και για τους ορθιους στο μπαρ 15 ευρω εισοδος + ενα ποτο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: