Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

EΠΑΦΗ ΝΤΑΡΚΟ - ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ


Ο Κοβάσεβιτς θα βρεθεί σήμερα στην πατρίδα του και σύμφωνα με την φημολογία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το ταξίδι για να τα πει με ακόμα έναν συμπατριώτη του, τον Μάρκο Πάντελιτς.

Το ενδιαφέρον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον 32χρονο φορ υφίσταται εδώ και καιρό, ενώ την υπόθεση την παρακολουθεί από κοντά ο Κοβάσεβιτς, έχοντας κάνει ήδη τις πρώτες επαφές.

Ο Πάντελιτς θέλει να παίξει στην Ελλάδα, αλλά ζητάει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνούν τα 2 εκ ευρώ και ο Κοβάσεβιτς θα επιχειρήσει να τον πείσει να μειώσει τις απαιτήσεις του.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι απόψεις για το θέμα του σέντερ φορ, μεταξύ Βαλβέρδε και Κοβάσεβιτς έχουν κάποιες διαφορές. Ο Ισπανός θέλει ένα βαρβάτο επιθετικό που θα μπορεί το όνομά του και μόνο να εγγυηθεί ένα μεγάλο αριθμό τερμάτων ενώ ο Σέρβος πιστεύει ότι με Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ και Μήτρογλου συν τον Μρτζα η θέση υπερκαλύπτεται.

Πάντως μέχρι το Σάββατο θα ξεκαθαρίσει μια και καλή το θέμα αυτό, με τον Βαλβέρδε να κάνει τις εισηγήσεις του τόσο για τον αμυντικό χαφ και τον φορ περιοχής, όσο και για τον τερματοφύλακα και τον τέταρτο στόπερ.

Είναι ξεκάθαρο, ότι μετά το φιλικό αγώνα με τη Ρόμα και στη σύσκεψη που θα ακολουθήσει το Σάββατο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, Ερνέστο Βαλβέρδε, Σωκράτης Κομινάκης και Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα τα πουν με τον Ισπανό να παραθέτει τις απόψεις του για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και βέβαια να κάνει τις προτάσεις του όσον αφορά στα ονόματα που προτιμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: