Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΓΚΑΤΟΥΖΟ;


Εδώ και καιρός ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ φέρεται να έχει σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση του Τζενάρο Γκατούζο. Ειδικά από τη στιγμή που προστέθηκε στο ρόστερ ο Ουρτάδο. Εντούτοις, από χθες το όνομα του Ιταλού άρχισε να ακούγεται εκ νέου. Έστω και μορφή φημολογίας.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές από την Ιταλία, ο «Ρίνο» φέρεται να δέχτηκε νέα ενόχληση από άνθρωπο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ο οποίος τον ρώτησε σχετικά με τη διαθεσιμότητά του. Κάτι, που διαψεύστηκε από κύκλους της ομάδας του Πειραιά. Όχι, όμως και το ότι το ενδιαφέρον για τον 32χρονο κόφτη υφίσταται…

Βεβαίως, είναι σαφές ότι το να αποκτηθεί ο Γκατούζο δεν είναι και το πιο απλό πράγμα του κόσμου. Εξάλλου, τα ακατέβατα 1,7 εκατ. ευρώ που θέλει δεν είναι αμελητέο ποσό (μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάσουν στα 2εκ.). Από την άλλη όμως, τα ίδια χρήματα παίρνει ο Μαρέσκα, ο οποίος αποχωρεί, όπως και ο Όσκαρ (άλλα 800.000).

Εξελίξεις που δεν αποκλείεται να έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους. Αυτό που σίγουρα δεν ικανοποιεί τον Γκατούζο είναι το γεγονός ότι στη Μίλαν είναι αναπληρωματικός πολυτελείας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και θες πρεμιέρα με τη Λέτσε, μπήκε αλλαγή στο 71΄, στη θέση του Αμπροζίνι και ενώ το σκορ ήταν ήδη 3-0!

Δεν υπάρχουν σχόλια: