Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ.ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ.
 
Μπορεί να είναι απλές φήμες αλλά μπορεί και οι πληροφορίες να είναι αληθείς και ειδικά αν σκεφτεί κάποιος περσινά αποτελέσματα της ομάδας!

Ας πιάσουμε λοιπόν το θέμα από την αρχή! Βγήκε λοιπόν τον τελευταίο καιρό μία φήμη-«Βόμβα» από κύκλους «μανατζαρέων» στην Ελλάδα για γνωστό παίκτη του Ολυμπιακού που είχε-έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής λοιπόν σύμφωνα με τις φήμες, έστηνε εις βάρος της ομάδας του παιχνίδια, σε συνεννόηση με γνωστό παράγοντα της ομάδας. Αν λοιπόν ισχύει κάτι τέτοιο όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για ένα μεγάλο σκάνδαλο στην οικογένεια του Ολυμπιακού. 

Όπως είναι κατανοητό αν και τα ονόματα είναι γνωστά σε εμάς, δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω για ευνόητους λόγους. Ας ψαχτούν λοιπόν στον Πειραιά, γιατί «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» τις περισσότερες φορές. Αν τελικά οι φήμες ισχύουν πρέπει να δώσουν τέλος σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή που εις βάρος του κόσμου και της ομάδας… τα κονόμαγε!

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΤΣΙ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΕΙΠΕ ΤΙ ΕΙΝΑ ΑΥΤΑ;

1 σχόλιο:

Κωνσταντίνος Α. είπε...

ΩΧ...ΩΧ...ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΦΙΛΕ.
Αν και βρωμάει η δουλειά,μετά από αυτά που είχε βγάλει (τα μισά όπως είχε πει) το τρωκτικό με τις κασέτες Θεοδωρίδη.