Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΕΡΝΕΣΤΟ…


Στο λιμάνι όλοι πλέον κινούνται σε ρυθμούς Ερνέστο!

Η εποχή του Ερνέστο Βαλβέρδε μόλις ξεκίνησε, και ο Ισπανός τεχνικός, ως κυρίαρχος του ποδοσφαιρικού τμήματος, περιμένει το παιχνίδι με την Ρόμα για να κάνει τις τελικές εισηγήσεις του.

Για άλλη μια φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στην επίσημη πλέον παρουσίαση του Ερνέστο Βαλβέρδε, έκανε σαφές ότι, το απόλυτο αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι ο Ισπανός προπονητής….

Στην διάρκεια της σύσκεψης κορυφής, συζητήθηκαν θέματα μεταγραφικά και γενικά έγινε συζήτηση για τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος και την ενίσχυση που θα πρέπει να γίνει για να κατακτήσουν οι «ερυθρόλευκοι» το νταμπλ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έκανε συγκεκριμένες αναφορές, δεδομένου ότι περιμένει το φιλικό με τη Ρόμα, προκειμένου να έχει και αυτός εικόνα, από τους νέους παίκτες, αλλά και σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παλιοί κι εν συνεχεία το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση κορυφής όπου θα γίνουν οι τελικές εισηγήσεις του Ισπανού τεχνικού.

Στην νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί, εκτός από τους παίκτες που θα πρέπει να αποκτηθούν είναι πιθανό να συζητηθεί και ποιοι παίκτες πρέπει να δοθούν ως δανεικοί ή οριστικά να εγκαταλείψουν την ερυθρόλευκη φανέλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: