Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΞΑΝΑ ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!


Εάν υπάρχει ένας ποδοσφαριστής που θα ήθελαν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για να καλύψουν τη θέση του αμυντικού μέσου, αυτός δεν είναι άλλος από τον Γκατούζο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος", από χθες υπήρχε έντονη φημολογία που ήθελε τον "Ρίνο" να συναντιέται με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο κότερό του, για να συζητήσουν το θέμα της μεταγραφής του στον ΘΡΥΛΟ. Ωστόσο, φαίνεται ότι είναι κάτι παραπάνω από φήμη. Διότι μπορεί οι δύο άνδρες να μην συναντηθούν στη …θάλασσα, αλλά δεν αποκλείεται α συναντηθούν στη στεριά, ώστε τελικά να ευοδωθεί η νέα προσπάθεια που θα γίνει, για να αποκτηθεί ο Ιταλός σούπερ σταρ

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήθελε τον Γκατούζο καιρό τώρα, ωστόσο η Μίλαν επέλεξε να παγώσει το θέμα, ανακοινώνοντας ότι ο παίκτης μένει Μιλάνο, έτσι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά.

Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα το θέμα να επανέλθει στο προσκήνιο δυναμικά. Η διοίκηση της Μίλαν έχει ήδη προχωρήσει σε επαφές και βρίσκεται στην απόκτηση του Λασανά Ντιαρά, από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κάτι που θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τον ανταγωνισμό για τον 32χρονο Ιταλό. Οι μάνατζερ λοιπόν του παίκτη, προβλέπουν ότι άμεσα θα γίνει νέα κουβέντα με την Μίλαν ώστε αυτή τη φορά να λυθεί το συμβόλαιο του Γκατούζο. ….Και εάν τα χρήματα που θα του δοθούν ως αποζημίωση είναι αυτά που θέλει, τότε πιθανότατα θα «ρίξει» τις απαιτήσεις του στις συζητήσεις με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Αξίζει να σημειώσουμε στο γεγονός ότι …ο ίδιος ο Γκατούζο συνεχίζει να επιμένει ότι ο ΘΡΥΛΟΣ είναι ο ιδανικός προορισμός για τον ίδιο….

Δεν υπάρχουν σχόλια: