Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Xτυπάει παντού, χωρίς βιασύνη.ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ


Μετά το ευχάριστο break με την Μπέσα και μέχρι τον επαναληπτικό αγώνα, ξαναρχίζει με ένταση το μεταγραφικό σαφάρι για την ομάδα του Πειραιά. Εδώ και αρκετές ημέρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει το πλάνο στο οποίο θα κινηθεί ο Ολυμπιακός σε αυτόν τον τομέα και οι συνεργάτες του δουλεύουν ακατάπαυστα για την υλοποίησή του.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και τρείς ημέρες, ο Αλμπέρτο Ριέρα είναι ένας από τους μεγάλους στόχους για την αριστερή πλευρά της ομάδας και σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τις πρώτες διερευνητικές επαφές μεταξύ Ολυμπιακού και Λίβερπουλ, το θέμα έχει προχωρήσει αρκετά και παρόλο που υπάρχει οικονομική διαφορά μεταξύ τους (γύρω στο 1,5 εκ. ευρώ), δεν είναι απίθανο να βρεθεί τελικά η λύση και ο Ισπανός χαφ να κατηφορίσει στον Πειραιά. Τις τελευταίες ώρες υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στην συγκεκριμένη περίπτωση και αναμένονται εξελίξεις.

Όσον αφορά την θέση του αμυντικού χαφ, ο βραζιλιάνος Σένα της Βιγιαρεάλ, είναι αυτός που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους, αν και παρουσιάζεται διστακτικός, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Αριέλ Ιμπαγάσα να έχει αναλάβει πρωτοβουλία στην όλη υπόθεση και να προσπαθεί να επηρεάσει θετικά τον Σένα, προκειμένου να έρθει και να γίνουν και πάλι συμπαίκτες. Δεν πρέπει να αποκλείσουμε και την ενεργοποίηση του σχεδίου Νεκουνάμ, που εσκεμμένα το θέμα του Ιρανού έχει μπει στον πάγο.

O Eν Ντιαγιέ της Νανσί είναι και αυτός μέσα στα πλάνα του Ολυμπιακού με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει κατατεθεί ήδη πρόταση για τον εικοσάχρονο αμυντικό χαφ, στο πρόσωπο του οποίου βλέπουν έναν πολύ εξελίξιμο παίκτη οι ιθύνοντες της ομάδας και θα τον ήθελαν στην μια από τις δύο θέσεις αμυντικών χαφ που αναζητούν. Υπολογίζεται ότι οι απαιτήσεις της Γαλλικής ομάδας είναι κοντά στα 3 εκ. ευρώ.

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι, δεν μπορεί να στραφεί και πάλι ο Ολυμπιακός στην περίπτωση του Κουμορτζί, αφού εκτός ότι είναι επιθυμία του Λίνεν, ίσως να είναι και ο ποιό οικονομικός από όσους ακούγονται. Για την θέση του αριστερού χαφ, τις τελευταίες ώρες επανήλθε στο προσκήνιο το όνομα του Ρέγες, για τον οποίο υπήρχε ενδιαφέρον και σε παλιότερες μεταγραφικές περιόδους.

Τέλος να πούμε ότι όλα τα μεταγραφικά ζητήματα τα χειρίζεται ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς σε συνεργασία με τον προπονητή και το σκεπτικό που υπάρχει είναι ότι έχουν μείνει κάποιες τελευταίες προσθήκες που δεν είναι και πολλές, άρα χωρίς βιασύνη θα προκριθούν οι καλύτερες των περιπτώσεων, ώστε οι παίκτες που θα έρθουν να είναι άμεσα έτοιμοι να μπουν και να μείνουν στην εντεκάδα της ομάδας. Όλα έχουν πάρει έναν καλό δρόμο και είναι θέμα κάποιων ημερών, τα τελικά χτυπήματα.

*Τα σενάρια περί Γκατούζο, εδώ πρώτοι διαβάσατε ότι ήταν "πράσινα άλογα".

*Το πιθανότερο έως βέβαιο είναι ότι μεγάλο όνομα παίκτη, θα έρθει στον Ολυμπιακό, αλλά... θα αργήσει αρκετά ακόμα, γιατί έτσι πρέπει!

RED NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: