Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Live τα φιλικά του ολυμπιακού.ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΑΠΟ ΤΟ NOVA2


Από το Novasports 2 θα μεταδοθεί το φιλικό του Ολυμπιακού σήμερα στις 19.00 κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Live και τα υπόλοιπα φιλικά. Μέχρι πριν από λίγες ώρες, δεν υπήρχε τηλεοπτική μετάδοση για τους φιλικούς αγώνες του Ολυμπιακού, αλλά την τελευταία στιγμή, επετεύχθη συμφωνία με τη Nova, άρα το ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, θα μεταδοθεί κανονικά, όπως επίσης όλα τα υπόλοιπα φιλικά της ομάδας μας.

To Novasports 2 θα μεταδώσει το ματς με την Ντιναμό, ενώ από εκεί και πέρα, το ίδιο κανάλι θα μεταδώσει τον αγώνα της 4ης Ιουλίου, που είναι αυτό με αντίπαλο τη Σλάβια στις 19.30. Από εκεί και πέρα, στις 9 του μηνός, κόντρα στη Στεάουα στις 19.00, η μετάδοση θα γίνει από το Novasports 1

Το δεύτερο φιλικό του τεστ, αλλά πρώτο σοβαρό φυσικά, καθώς δεν υπάρχει καμία Καουφμπόιρεν, θα δώσει ο Ολυμπιακός στη Γερμανία. Αντίπαλος θα είναι η πολύ δυνατή Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία αποτελεί ομάδα που μπορεί να μας δυσκολέψει. Ούτως ή άλλως, όσο προχωρά ο καιρός, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δίνει φιλικά με ισχυρούς αντιπάλους για να δυναμώνει και αυτός, αλλά και για να προετοιμαστεί, όσο το δυνατόν καλύτερα.

Στο φιλικό δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν , οι Ντουντού, Βάντερσον, Ματ, Μαρέσκα και Λεντέσμα, αλλά οι υπόλοιποι θα δώσουν το "παρών" κανονικά, προκειμένου να δώσουν και αυτοί τον καλύτερό τους εαυτό.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: