Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Χάθηκαν 70 διαβατήρια αθλητών!

Χάθηκαν 70 διαβατήρια αθλητών!
Ευθύνες στα ΕΛΤΑ του Βόλου επιρρίπτει ο ιδιοκτήτης της Ακαδημίας KYOKUSHINKAI KARATE Βόλου και αντιπρόεδρος της ΕΛΟΚ Γιώργος Κοσμίδης, που σήμερα αναμένεται να καταγγείλει το γεγονός ζητώντας επανόρθωση του λάθους.

Η διανομή του πακέτου με τα 70 διαβατήρια με συγκεκριμένο παραλήπτη την Ακαδημία KYOKUSHINKAI KARATE Βόλου στην οδό Ανθίμου Γαζή, εκτιμάται ότι έγινε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Οι ιδιοκτήτες και δάσκαλοι της Ακαδημίας απουσίαζαν στη Σκιάθο στο Διεθνές Καμπ.

Χθες που ο κ. Κοσμίδης μετέβη στη σχολή, βρήκε στην είσοδο το δέμα… μισοδιαλυμένο και 14 από τα 70 αθλητικά διαβατήρια πεταμένα εδώ και εκεί. Η έκπληξή του ήταν μεγάλη καθώς… επρόκειτο για συστημένο δέμα με συγκεκριμένο παραλήπτη, που όμως δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του άθικτο.

Τα συγκεκριμένα διαβατήρια είναι φυσικά επί της ουσίας «άχρηστα» για όποιον επιχειρήσει να τα χρησιμοποιήσει, αναγκαία όμως για τους αθλητές, αφού αποτελούν ουσιαστικά το «πιστοποιητικό τους» για να λαμβάνουν μέρος στους διεθνείς αγώνες.
Σήμερα ο κ. Κοσμίδης θα καταγγείλει και επίσημα το γεγονός στα ΕΛΤΑ.
.taxydromos

Δεν υπάρχουν σχόλια: