Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ Με «εργαλείο» το Sex ΠΑΓΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ

Ιστορίες με την Μάτα Χάρι και άλλες θρυλικές κατασκόπους θυμίζουν οι καταγγελίες που δέχεται ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, φαίρνοντας ξανά στο προσκήνιο το πέρασμα του απο την «θρυλική» KGB.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι δύο γυναίκες-δηλητήριο των ρωσικών  μυστικών υπηρεσιών, η ξανθιά «Κάτια» και η μελαχρινή «Νάστια», τύλιξαν  στα δίχτυα τους πολιτικούς και δημοσιογράφους της αντιπολίτευσης,  μοσχοβίτες δικαστές αλλά και ξένους διπλωμάτες.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι δύο γυναίκες-δηλητήριο των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, η ξανθιά «Κάτια» και η μελαχρινή «Νάστια», τύλιξαν στα δίχτυα τους πολιτικούς και δημοσιογράφους της αντιπολίτευσης, μοσχοβίτες δικαστές αλλά και ξένους διπλωμάτες.

Η κυβέρνηση του Βλαντίμιρ Πούτιν, θυμίζοντας τις παλιές «καλές του» εποχές, στήνει εδώ και καιρό «ροζ» παγίδες. Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλει ο αντιφρονών Ιλίγια Γιασίν, ο οποίος ισχυρίζεται ότι με δόλωμα δύο πανέμορφα μοντέλα το Κρεμλίνο προσέγγιζε πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης, τους οποίους στη συνέχεια εκβίαζε για τις σεξουαλικές σχέσεις που αποκτούσαν με τις κοπέλες.


Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι δύο γυναίκες-δηλητήριο των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, η ξανθιά «Κάτια» και η μελαχρινή «Νάστια», τύλιξαν στα δίχτυα τους πολιτικούς και δημοσιογράφους της αντιπολίτευσης, μοσχοβίτες δικαστές αλλά και ξένους διπλωμάτες. Αφού εντόπιζε τους επίδοξους μνηστήρες, η «Κάτια» τούς ξελόγιαζε με υποσχέσεις για τρελές νύχτες γεμάτες σεξ και κοκαΐνη και κατόπιν τους εκβίαζε αφού οι περισσότεροι είχαν οικογένεια και παιδιά.


Κάπως έτσι την «πάτησε» ο διευθυντής της ρωσικής έκδοσης του περιοδικού «Νewsweek» Μιχαήλ Φίσμαν, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο να κάνει χρήση κοκαΐνης φορώντας μόνο τα εσώρουχά του και περιμένοντας την «Κάτια» να ξαπλώσει δίπλα του στο κρεβάτι. Ο 37χρονος ρώσος δημοσιογράφος βλέπει την οικογενειακή του γαλήνη να κλονίζεται μετά τη διαρροή του επίμαχου βίντεο στο Ιnternet.


Στον ιστό της «Κάτια» έπεσαν επίσης ο ρώσος συγγραφέας Εντουαρντ Λιμόνοφ, ο βρετανός υποπρόξενος στο Εκατερίνμπουργκ, ένας σύμβουλος της αμερικανικής πρεσβείας στη Μόσχα, καθώς και ο Βίκτορ Σεντέροβιτς, ένας δημοσιογράφος και σεναριογράφος σατιρικής εκπομπής με στόχο τον κ. Πούτιν.

Ο κ. Σεντέροβιτς, ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη, ομολόγησε όχι μόνο ότι πέρασε μια βραδιά με την «Κάτια» αλλά και ότι ο γάμος του κινδυνεύει να διαλυθεί μετά τις αποκαλύψεις. Ωστόσο ένα από τα θύματα της «Κάτια», ο νεαρός πολιτικός του κόμματος Αλληλεγγύη Ιλίγια Γιασίν, κατάφερε να ξεφύγει από την παγίδα καταγγέλλοντας τις παλαιοκομμουνιστικές πρακτικές της κυβέρνησης Πούτιν.


«Βρέθηκα και εγώ σε αυτό το διαμέρισμα. Ημουν μαζί με αυτή την ξανθιά κοπέλα. Το πραγματικό όνομά της είναι Κάτια Γερασίμοβα. Είναι ένα μοντέλο που αποκαλείται Μούμου» είπε.


Οπως υποστηρίζει στο προσωπικό του μπλογκ, ο νεαρός πολιτικός γνώρισε την Κάτια μέσω Διαδικτύου. Μετά από λίγο καιρό, όταν ωρίμασε το ιντερνετικό φλερτ, συναντήθηκαν σε ένα διαμέρισμα. Αρχισε να υποπτεύεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν ξαφνικά του έδωσε κοκαΐνη και κατόπιν κάλεσε και μια φίλη της, τη Νάστια, να συμμετέχει στο... γλέντι.

Η επιβεβαίωση για τον κ. Γιασίν ήρθε όταν βρήκε μια βιντεοκάμερα που είχε μαζί της στην τσάντα της. Μετά τις επίμονες ερωτήσεις που δέχτηκε η Κάτια, αποφάσισε να την αφήσει και να φύγει από το δωμάτιο, ενώ πλέον υποστηρίζει ότι πίσω από την υπόθεση αυτή βρίσκεται ο Βλαντίμιρ Σουρκόφ, δεύτερος στην ιεραρχία στο εσωτερικό του Κρεμλίνου.

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: