Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Πάνω από δέκα χιλιάδες Πατρινοί χθες βράδυ στους Scorpions


Περισσότεροι από 10.000 Πατρινοί γέμισαν χθες βράδυ το Παμπελοποννησιακό στάδιο, αποθεώνοντας το συγκρότημα θρύλο της hard rock μουσικής, τους γερόλυκους Scorprions. Η συναυλία ξεκίνησε περίπου στις 10 η ώρα, ενώ νωρίτερα το απόγευμα τα μέλη του συγκροτήματος εθεάθησαν στην Αγίου Νικολάου για καφέ.

Στην αρχή της δίωρης συναυλίας ο klaus Meine χαιρέτησε το κοινό στα ελληνικά, ενώ κατά τη διάρκεια αφιέρωσαν ένα κομμάτι στον Dio που έφυγε φέτος από τη ζωή. Τις μεγάλες επιτυχίες τους τις άφησαν για το τέλος, ξεκινώντας με τα πιο καινούργια κομμάτια τους. Γεγονός είναι ότι όσοι έχουν ξαναδεί το συγκρότημα live, διατύπωσαν ενστάσεις καταρχήν γιατί τους φάνηκαν μάλλον κουρασμένοι και κατά δεύτερον γιατί η συναυλία έκανε ...κοιλιά για περίπου 50 λεπτά.

Λεπτομέρειες, για το Πατρινό κοινό που είχε την ευκαιρία να δει μια μεγάλη συναυλία και υποδέχθηκε με ενθουσιασμό τα μέλη του γκρουπ. Ο ντράμερ του συγκροτήματος άλλαξε δύο φορές μπλούζες για να μείνει τελικά γυμνός, ενώ εντυπωσίασε το κλιπάκι που έπαιζε στο βίντεο γουόλ και στο οποίο εμφανιζόταν να παθαίνει ηλεκτροπληξία.

Η συναυλία έκλεισε με το Hurricane και με το γκρουπ να εκθειάζει από σκηνής τις Πατρινές γυναίκες, λέγοντας ότι είναι πολύ ωραίες ...

ΤHE BEST

Δεν υπάρχουν σχόλια: