Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

Άνοιξε τις πύλες της η "Costa Navarino” στη Μεσσηνία


Παρουσία του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη, του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου Φώτη Χατζημιχάλη, βουλευτών και εκπροσώπων φορέων και αρχών της Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην Costa Navarino στο Ρωμανού-Πυλίας, ειδική εκδήλωση παρουσίασης του πρώτου τμήματος της Π.Ο.Τ.Α.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γ. Νικητιάδης, αφού δεσμεύτηκε ότι η Πολιτεία θα συνεχίσει να στηρίζει όχι μόνο την προσπάθεια αυτή, αλλά και άλλες ανάλογες, σημείωσε πως πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα «ο έρωτας, το πάθος και η δυνατή αγάπη του Καπετάν Βασίλη και της οικογενείας του για τον τόπο».

Ο πρόεδρος της Ν. Δ. Αντώνης Σαμαράς ανέφερε απευθυνόμενος προς τον Καπετάν Βασίλη ότι «ήλθαμε να σου σφίξουμε το χέρι για ότι έχεις κάνει, πέρα από κόμματα και ιδεολογίες», εξαίροντας το γεγονός ότι με την επένδυση αυτή δίδεται η δυνατότητα εργασίας σε πολλούς νέους.

Μιλώντας στους προσκεκλημένους ο κύριος μέτοχος της εταιρείας Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος είπε ότι “στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για να μπορέσουν οι επισκέπτες μας να γνωρίσουν τη Μεσσηνία, διαφυλάσσοντας όμως τη φυσιογνωμία και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής”.

Ο καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, ο οποίος συγκινημένος είδε τους πρώτους καρπούς μιας μεγάλης προσπάθειας 15 ετών, αφού σημείωσε ότι “ο Θεός έβαλε τη Μεσσηνία στο καλύτερο κομμάτι του πλανήτη», προσέθεσε πως είναι από τη Μεσσηνία το 70% των εργαζομένων στην επιχείρηση, ο αριθμός των οποίων φθάνει τους 700 και σύντομα θα αυξηθεί στους 800.

Τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και τις άλλες υποδομές της «Costa Nanarino» στην ΠΟΤΑ Μεσσηνίας, μπορούν να επισκεφθούν το επόμενο διάστημα, οι Μεσσήνιοι και άλλοι Έλληνες πολίτες. Όπως ανακοινώθηκε από την ΤΕΜΕΣ Α.Ε., την εταιρεία που διαχειρίζεται την ΠΟΤΑ, από 8 μέχρι 16 Ιουνίου θα πραγματοποιούνται οργανωμένες ξεναγήσεις, μετά από προηγούμενη συνεννόηση στο τηλέφωνο 27230 97000.

Από την 1η Ιουλίου η είσοδος των επισκεπτών θα είναι ελεύθερη καθημερινά από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 10:30 το βράδυ.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: