Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Αφού το θέλετε, πάρτε το στα χαρτιά…

ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ Η ΚΕΔ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες… Αυτό έγινε και απόψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, και για όσους σπεύσουν να μας χαρακτηρίσουν υποστηρικτές της βίας θα τους απαντήσουμε να απευθυνθούν στους ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ της οι οποίοι απεικονίζονται στην φωτογραφία του άρθρου καθώς το τι θα γίνει απόψε ήταν αναμενόμενο, χωρίς να το επικροτούμε, αφού η πρόκληση, η αλητεία και η ατιμωρησία ξεπέρασε κάθε όριο τις προηγούμενες ημέρες.

Τελικά μπορεί αυτό και να επιδίωκαν κάποιοι επειδή φοβούνταν τον Ολυμπιακό και ήθελαν τόσο πολύ να διατηρήσουν τα σκήπτρα που χρησιμοποίησαν κάθε μέσο και εξώθησαν την κατάσταση στα άκρα. Μπράβο «κύριοι», τα καταφέρατε!

Τραβάτε τώρα στα φιλαράκια σας να σας κάνουν και την απονομή. Μπορείτε και να παίξετε φιλικό αντί για φιέστα… Παναθηναϊκός εναντίον μεικτής ΚΕΔ, ΕΟΚ και Αστυνομίας…

Και μέσα σε όλα είχαμε και την οριστική διακοπή του αγώνα 1’03’’ με το σκορ να είναι στο 69-76… Καληνύχτα και να χαίρεστε το πρωτάθλημα και το ελληνικό μπάσκετ…

Με ένα εντυπωσιακό σερί ξεκίνησε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό καθώς μέσα σε τέσσερα λεπτά είχε διαμορφώσει το 9-0 βασιζόμενος στην πολύ καλή του άμυνα αλλά και στην ώθηση που του έδινε ο κόσμος του. Οι ερυθρόλευκοι έμοιαζαν ασταμάτητοι και διεύρυναν ακόμα περισσότερο το προβάδισμα τους σε 11-0 ενώ ο Παναθηναϊκός πέτυχε τους δύο πρώτους πόντους του με βολές στο πεντάλεπτο.

Η αντίδραση από τους φιλοξενούμενους ήταν προσωρινή καθώς η άμυνα των ερυθρόλευκων , ο έλεγχος των ριμπάουντ και του ρυθμού αποκατέστησαν την τάξη και με το Μπουρούση να το έχει πάρει επάνω του το σκορ έγινε 19-7. Τελικά η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 19-12.

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου ο Παναθηναϊκός έδειξε να αιφνιδιάζει τον Ολυμπιακό και με τρίποντα κατάφερε να μειώσει στο καλάθι, 19-17. Η ψαλίδα της διαφοράς έκλεισε προς στιγμή και οι πράσινοι γύρισαν την άμυνα τους σε ζώνη αλλά οι ερυθρόλευκοι με το Μαυροκεφαλίδη διατηρούσαν το προβάδισμα τους (23-19), αλλά η μεγάλη ευστοχία των φιλοξενούμενων έξω από τα 6,25 όχι μόνο τους διατηρούσε ζωντανούς αλλά τους έδωσε και το προβάδισμα (23-28) με 6/7 τρίποντα!

Το σκορ στο πεντάλεπτο ήταν 24-30 με τον Ολυμπιακό να έχει πρόβλημα στην περιφερειακή άμυνα και να έχει υποστεί και μπλακ άουτ στην επίθεση. Τα καλά νέα, βέβαια, ήταν το τρίτο φάουλ του Πέκοβιτς που έδιναν το δικαίωμα για πιο άνετο παιχνίδι μες την ρακέτα. Αυτό πήρε αμέσως σάρκα και οστά με τη μπάλα να πηγαίνει στα χέρια του Σχορτσανίτη κι έτσι το σκορ διαμορφώθηκε στο 30-34 ενώ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την διαφορά στο +6 (32-38).

Με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και με το Μπουρούση να πετυχαίνει 4 σερί πόντους μείωσε σε 36-38. Παράλληλα ο Μπουρούσαρος πήρε και το τρίτο φάουλ από το Μπατίστ ωστόσο η ανεπαρκής περιφερειακή άμυνα του Ολυμπιακού έστειλε και πάλι την διαφορά στο +9 (46-37).

Οι ερυθρόλευκοι και πάλι αντέδρασαν με το Μπουρούση για να μειώσουν σε 42-46 στο πεντάλεπτο. Και όπως ήταν αναμενόμενο στα πρώτα αντικείμενα ο πάγκος του Παναθηναϊκού σηκώθηκε, μπήκε στο παρκέ και παρά το ότι ο Βορέαδης τους είπε να συνεχίσουν εκείνοι έφυγαν για τα αποδυτήρια ρίχνοντας λάδι στην φωτιά. Μετά από συσκέψεις επί συσκέψεων αποφασίστηκε εκκένωση του γηπέδου για να ξεκινήσει και πάλι το παιχνίδι...

Παράλληλα ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ζητάει από τους οπαδούς να αποχωρήσουν προκειμένου να συνεχιστεί το παιχνίδι ενώ ο κόσμος του κάνει τα παράπονα του για τα όσα έχουν συμβεί εις βάρος της ομάδας μέχρι στιγμής... Το ίδιο παράλληλα ζητάει και ο αρχηγός του Ουμπιακού Θοδωρής Παπαλουκάς αλλά και ο Γιάννης Μπουρούσης. Τελικά αποφάσίζεται όσοι απέμειναν να μετακινηθούν στα "πέταλα" του γηπέδου προκειμένου να ξακινήσει το παιχνίδι καθώς είναι πολύ δύσκολο να βγει όλος ο κόσμος έξω. Ο Βορεάδης λέει πως αν πέσει το παραμικρό θα διακόψει οριστικά το παιχνίδι. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Μπουρούσαρος και αποκαλώντας τους φίλους της ομάδας μάγκες τουσ ζήτησε να μην κάνουν το παραμικρό και μόνο με φωνή να βοηθήσουν την ομάδα να κερδίσει και να πάει στο ΟΑΚΑ για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Με αυτά τα λόγια μίλησε στην καρδιά τους και τον αποθέωσαν με ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα. Αμέσως μετά ξεκίνησε και το ζέσταμα η ομάδα του Παναθηναϊκού. Μετά από όλα αυτά ξεκίνησε και πάλι το παιχνίδι με το Μίλος Τεόντοσιτς να παίρνει το παιχνίδι επάνω του επιθετικά και να μειώνει σε 47-52 ενώ καθαρό κόψιμο του Μπουρούση χρεώνεται φάουλ.

Ο Γιάνναρος δείχνει να το έχει πάρει προσωπικά ενώ ο Τσίλντρες παίρνει και το 4ο φάουλ από το Μπατίστ αλλά στην αμέσως επόμενη φάση το φάουλ που κάνει ο Τεόντοσιτς το χρεώνουν στο Μπουρούση προκειμένου να φτάσει τα 4! Τελικά η τρίτη περίοδος θα ολοκληρωθεί με σκορ 54-63.

Η αντεπίθεση του Ολυμπιακού ξεκίνησε με τον Σχορτσανίτη στην τελευταία περίοδο και τους ερυθρόλευκους να τα παίζουν όλα για όλα προκειμένου να στείλουν την σειρά στο 2-2. Παρόλα αυτά, η διακοπή δείχνει να έχει επηρεάσει τον Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκός καταφέρνει να στείλει την διαφορά στο +10 (59-69).

Από εκείνο το σημείο και μετά ξεκίνησε η αντεπίθεση των ερυθρόλευκων και με ένα σερί 6-0 μείωσαν σε 65-69 στο πεντάλεπτο. Το παιχνίδι είχε ,πλέον, δραματικό χαρακτήρα μακριά από συστήματα και οργανωμένο μπάσκετ. Το γκολ φάουλ του Νίκολας στο 1΄ και 30΄΄ πριν το τέλος έμοιαζε να βάζει ταφόπλακα στα όνειρα του Ολυμπιακού που διαμόρφωσε το 69-76.

Τελικά στο παιχνίδι υπήρξε εκ νέου διακοπή και ο Παναθηναϊκός με τους διαιτητές αποχωρήσαν γι ατα αποδυτήρια, 1΄και 03΄΄ πριν το φινάλε. Τελικά αποφασίστηκε οριστική διακοπή της αναμέτρησης και η συνέχεια αναμένεται στις δικαστικές αίθουσες...

RED NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: