Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ:«Μόνο φτώχεια και εξαθλίωση μπορεί να υποσχεθεί και να επιτύχει η Κυβέρνηση»


Να απαντήσει εδώ και τώρα πού πήγαν 711.000.000 ευρώ από το αποθεματικό του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ) που όπως φαίνεται...χάθηκαν τους τελευταίους τέσσερις μήνες, ζητά από την Κυβέρνηση ο Bουλευτής Αχαϊας Νίκος Ι. Νικολόπουλος.


Ο κ. Νικολόπουλος κατέθεσε Ερώτηση στους Υπουργούς Οικονομικών, Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Εργασίας, Εσωτερικών και Πολιτισμού θέτοντας και θέμα για τα κονδύλια που δαπανώνται για την λειτουργία Ιδρυμάτων πρώην Πρωθυπουργών, καλώντας τους να απαντήσουν αν είναι αλήθεια ότι κοστίζουν 3.850.000 ευρώ!

Με αφορμή την Ερώτηση, ο Νίκος Νικολόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι ενόσω χάνονται μυστηριωδώς ιλιγγιώδη ποσά, όπως π.χ από το αποθεματικό του Ο.Α.Ε.Δ και επιχορηγούνται σκανδαλωδώς με εκατομμύρια ευρώ, Ιδρύματα πρώην Πρωθυπουργών, ο ελληνικός λαός «σύρεται» στην επιλογή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου(Δ.Ν.Τ) και «ματώνει» οικονομικά εξ αιτίας των ανήκουστων μέτρων που υπαγορεύθηκαν στην Κυβέρνηση.


«Η χώρα παραδόθηκε στην επικυριαρχία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου(Δ.Ν.Τ) με απόλυτη ευθύνη του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησής του. Προσωπικά ο κύριος Παπανδρέου αλλά και όλα τα μέλη της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, με τις αντικοινωνικές και άδικες πολιτικές ενέργειές τους, αποδείχθηκαν τουλάχιστον ανακόλουθοι των λόγων τους πριν από τις εκλογές, όταν υπόσχονταν σε όλους τους τόνους, ότι δεν θα ακουμπήσει κανένας τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους...

Παρά τα σκληρά μέτρα και τον πρόσφατο πρωτοφανή ξεσηκωμό της κοινωνίας που σκιάστηκε από τον θάνατο τριών αθώων ανθρώπων βυθίζοντας στο πένθος όλη τη χώρα, ο Πρωθυπουργός και τα κυβερνητικά στελέχη, επιμένουν χωρίς ντροπή, χωρίς τύψεις, χωρίς μεταμέλεια, να εξαπατούν τον ελληνικό λαό και να υπόσχονται μια υγιή Ελλάδα υπό το βλέμμα του Δ.Ν.Τ που είναι πασίδηλο ότι υπαγορεύει την κυβερνητική πολιτική», δήλωσε ο Αχαιός Βουλευτής και προσέθεσε:


«Φτώχεια, ανέχεια, εξαθλίωση, ανεργία και κοινωνικές εκρήξεις είναι το μόνο που μπορεί να υποσχεθεί και να επιτύχει αυτή η Κυβέρνηση. Και στο βάθος πτώχευση ενόσω εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, έχουν χαθεί...περιέργως μέσα σε μερικούς μήνες από τον Ο.Α.Ε.Δ και άλλα ιλιγγιώδη ποσά εκατομμυρίων ευρώ... χαρίζονται σε Ιδρύματα πρώην Πρωθυπουργών την ώρα που ο λαός εξαναγκάζεται σε δύο πράγματα: Να πεινά και να χρωστά!».

ΕΛΑ ΡΕ ΝΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ 700 ΨΩΡΟΧΙΛΙΑΡΙΚΑ!!!

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: