Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Αποκάλυψη: Αυτά είπαν Κόκκαλης και Μαρινάκης!


ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Οι χειραψίες και τα χαμόγελα του Σωκράτη Κόκκαλη και του Βαγγέλη Μαρινάκη μπροστά στις κάμερες έδωσαν σε όλους την εικόνα δύο ανδρών οι οποίοι είναι κοντά σε μια συμφωνία. Είναι όμως έτσι; Και η δήλωση περί συμφωνίας ή διαφωνίας; Τυχαία; Δεν νομίζω...

Το "rednews" έχει τις λεπτομέρειες και σας τις παρουσιάζει. Το πρώτο πράγμα που προκύπτει είναι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση η οποία από τα 70 εκατομμύρια αγγίζει πλέον τα 85 εκατομμύρια ευρώ! Αυτή "σπάει" σε 60 εκατομμύρια για την αύξηση κεφαλαίου, 15 για τα χρέη και 10 για το Καραϊσκάκη.

Από την πλευρά του ο Σωκράτης Κόκκαλης φαίνεται να θέλει χρήματα και ο ίδιος για να πουλήσει την ΠΑΕ. Λέγεται ότι θα ήταν ικανοποιημένος με περίπου 40 εκατομμύρια, ακόμη 15 εκατομμύρια για το Καραϊσκάκη και η πλευρά Μαρινάκη να πάρει... πάνω της τα χρέη, (υποχρεώσεις όπως λέει η ΠΑΕ ύψους 30 εκατομμυρίων περίπου).

Υπάρχει και μία ακόμη ιδέα που έχει πέσει στο... τραπέζι και εξετάζεται. Αυτή λέει ότι η πλευρά του εφοπλιστή θα πάρει ένα ποσοστό κοντά στο 20% επί του μετοχικού κεφαλαίου, θα αναλάβει άμεσα το μάνατζμεντ του συλλόγου (θα τρέξει την ομάδα στη σεζόν που αρχίζει) και θα καθοριστεί από τώρα το πότε ακριβώς θα περάσει στην κατοχή της και η πλειοψηφία των μετοχών.

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα μετά τη σημερινή συνάντηση. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να αγοράσει τον Ολυμπιακό και ο Σωκράτης Κόκκαλης να αποφασίσει αν αποδέχεται την πρόταση. Την Παρασκευή λοιπόν τα σπουδαία...

*Ο Μαρινάκης ενημερώθηκε για όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις και φυσικά για το θέμα του προπονητή.

*Με τις πιθανότητες της αλλαγής σκυτάλης στην διοίκηση, δύσκολα θα προχωρήσει κάποια μεταγραφική περίπτωση μέχρι την Παρασκευή.

RED NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: