Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Κλείνει το 6ο Σύνταγμα Πεζικού στην Κόρινθο.


Την παύση της λειτουργίας του 6ου Συντάγματος Πεζικού ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. Μπεγλίτης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Τρίπολη. Είναι κάτι το οποίο συζητιόταν έντονα τον τελευταίο διάστημα και απλά το επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο κ. Μπεγλίτης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μπεγλίτης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχουμε ζητήσει από την στρατιωτική ηγεσία για τη νέα δομή δυνάμεων σε ότι έχει να κάνει με την συγχώνευση στρατοπέδων. Τι θα γίνει με τους χώρους των στρατοπέδων δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα και δεν έχει να κάνει μόνο με το τον χώρο του 6ου Συντάγματος Πεζικού στην Κόρινθο αλλά και με τα στρατόπεδα σε όλη την Ελλάδα.

Σε ότι έχει να κάνει με τον χώρο του 6ου Συντάγματος Πεζικού μετά την παύση της λειτουργίας του μπορεί εκεί να μεταφερθούν η αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας αλλά και η Πυροσβεστική. Υπάρχει χώρος και για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αλλά και για το νέο διοικητήριο».

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μπεγλίτης επιβεβαιώνοντας αυτά τα οποία ακούγονταν τον τελευταίο καιρό σε ότι έχει να κάνει με το στρατόπεδο της Κορίνθου. Για το πότε θα σταματήσει να λειτουργεί το στρατόπεδο δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα.

korinthiannews

Δεν υπάρχουν σχόλια: