Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

110 εκατομμύρια!


Τινάζει τη μπάνκα στον αέρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Είναι «τρελός» ο Ελληνας εφοπλιστής, καθώς κατέθεσε νέα πρόταση μαμούθ για την είσοδό του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.. Δίνει 20 εκατ. τώρα για μεταγραφές, δίνει 20 εκατ. στον Σ. Κόκκαλη για το 51% της ΠΑΕ και το 50% της «Καραϊσκάκης ΑΕ». Αναλαμβάνει χρέη και δάνεια ύψους 40 εκατ. ευρώ. Βάζει 50 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ομάδας. «Διασφαλίζεται» το μέλλον του Ολυμπιακού για τα επόμενα 20 χρόνια λέει το περιβάλλον του εφοπλιστή. «Ναι» σε Λίνεν και μεταγραφικό σχεδιασμό.

Υπέρ της συνάντηηση με Μαρινάκη, τα παιδιά του Σ. Κοκκαλη, Πέτρος, Κωνσταντίνος, Σωκράτης και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Ο ρόλος του Γ. Σαλονίκη και η κρίσιμη συνάντηση Κόκκαλη-Λούβαρη στα γραφεία της Ιntracom. Μένει(;) πρόεδρος ο Κόκκαλης και κρατάει το 22% της ΠΑΕ.

Ο Γαύρος είχε προειδοποιήσει από τις 3 Ιουνίου, ότι Κόκκαλης και Μαρινάκης θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι. Στις 5 Ιουνίου έγραφε ότι αυξάνει την προσφορά του στα 90 εκατ. ευρώ ενώ στις 11 Ιουνίου οι πληροφορίες της εφημερίδας ανέφεραν ότι θα συναντηθούν οι δύο άνδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: