Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

PRIVE PARTY ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΟΑΚΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ BLOG ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.


Το δωματιό του είναι γεμάτο από αφίσες του bono.
Ξέρει όλα τα τραγούδια
Είναι μανιώδης συλλέκτης αφισών,κονκάρδων,έχει εκατοντάδες μπλουζακια με τα διάφορα logo των U2,είναι γραμμένος στα μεγαλύτερα fun clubς,και πολλά ακόμα .
Θεωρείτε από τους πιο τρελλούς θαυμαστες του συγκροτήματος.
Σήμερα μισή ώρα πριν βγούν οι U2 στην σκηνή ο bono δέχθηκε δύο τηλεφωνήματα. Το πρώτο από τον αντζέντη του που κάτι του ζήτησε  και εκνευρισμένος ουρλιάζοντας  και φωνάζοντας not possible έκλεισε με δύναμη το τηλέφωνο. ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ;
Ο αντζέντης του ζήτησε μόλις κλείσουν τα φώτα και τελειώσει η συναυλία και αφού περάσει λίγο η ώρα να δεχθούν κάποιον να σολάρει μαζί τους .
Στο δεύτερο τηλεφώνημα που έγινε 11λεπτά αργότερα και του ζήτησαν το ίδιο πράγμα η αντιδρασή του ήταν ακαριαία και θετική.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΗΤΑΝ ΤΟ.........ΣΔΟΕ.

Ο φωτογράφος( ονόματα δεν λέμε)που είχε καταλάβει τι γινόταν κρύφτηκε κάπου καλά και κατάφερε να τραβήξει δύο φωτογραφίες από την prive κατάσταση που έγινε.

 Εγώ έχω την μία, την δεύτερη κατά την στιγμή του παζαριού με τον φωτογράφο εμφανίστηκε κάποιος εκπρόσωπος από το blog  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ   (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ) πληρώνοντας πάνω από 3000 ευρώ και μου πήρε την φωτογραφία μέσα απο τα χέρια.

 ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΣΟΛΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΟΑΚΑ.

ΟΥΦ!ΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΩ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: