Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Ο ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΑΛΛΑ ΤΣΑΚΙΣΕ.

Το ‘κόλπο-γκρόσο’ επιχείρησε να κάνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης για την Περιφέρεια Αττικής, σε μια προσπάθεια να επενδύσει σε υποψηφιότητα από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης, που θα μπορούσε να διεισδύσει στο χώρο της Κεντροδεξιάς, αλλά και να θέσει σε σοβαρό δίλημμα τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.
 
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του statesmen.gr, ο διακαής πόθος του προέδρου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, δεν ήταν άλλος από τον  Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη. Ο κ. Παχατουρίδης υπήρξε για πολλά χρόνια στέλεχος του ευρύτερου χώρου του Κέντρου, και επικράτησε στον Δήμο Περιστερίου, υποστηριζόμενος από το ΔΗΚΚΙ, ενώ στηρίχτηκε και από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης είναι ένα από τα πρόσωπα που είχαν απασχολήσει στο παρελθόν και τη Νέα Δημοκρατία, πριν από το καλοκαίρι, όταν αναζητείτο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής.

Την περίπτωση Παχατουρίδη πρότειναν στον Γιώργο Καρατζαφέρη συνεργάτες του, και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ την είδε από την πρώτη στιγμή θετικά. Και πάλι όμως ο Ανδρέας Παχατουρίδης επέμεινε στην επιλογή του . Έτσι, ο Γιώργος Καρατζαφέρης στράφηκε αλλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: