Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΝΕΜΕΘ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ


Όλοι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κινούνται ρυθμούς Κέρκυρα, με τους παίκτες να επιστρέφουν σήμερα (6/9) στις προπονήσεις.

Ο Νέμεθ φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα για τη θέση στη δύναμη κρούσης των ερυθρολεύκων. Άλλωστε όσο ο Μάρκο Πάντελιτς υστερεί στον τομέα της φυσικής κατάστασης τόσο θα ανοίγει ο δρόμος για τους υπόλοιπους επιθετικούς της ομάδας, οι οποίοι περιμένουν να αρπάξουν την ευκαιρία και να καθιερωθούν στον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Μήτρογλου σημείωσε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ κόντρα στον Ηρακλή, ωστόσο η δυστοκία του δεν πέρασε απαρατήρητη από το τεχνικό τιμ των ερυθρολεύκων. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδειξε κατά την διάρκεια των προπονήσεων της περασμένης εβδομάδας να έχει προβληματιστεί έντονα από το γεγονός ότι η ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει κάποια εύκολα γκολ, τα οποία θα της είχαν χαρίσει και τη νίκη στο Καυτανζόγλειο.

Δούλεψε αρκετά στο τελείωμα των φάσεων δείγμα του ότι δεν θέλει να επαναληφθούν αντίστοιχα φαινόμενα στο μέλλον με τους επιθετικούς να χαραμίζουν ευκαιρίες, οι οποίες δεν χάνονται.

Στο πλαίσιο αυτό, ο 46χρονος τεχνικός έχει μικρό δίλημμα για το αν θα πρέπει να ξεκινήσει στην επερχόμενη συνάντηση της Super League και πάλι τον Κώστα Μήτρογλου ή να δώσει φανέλα βασικού στον Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Στην μάχη λοιπόν για την μία θέση στην δύναμη κρούσης φαίνεται να προηγείται ο Κρίστιαν Νέμεθ, έναντι του Κώστα Μήτρογλου. Ο Ούγγρος άλλωστε έδειξε και με την φανέλα της Εθνικής του ομάδας να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση γεγονός που τον χρήζει φαβορί για την επικείμενη συνάντηση με τους «Φαίακες». Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος δεν είχε την δυνατότητα μέχρι στιγμής να φορέσει τα ερυθρόλευκα ούτε σε φιλικό παιχνίδι αναμένεται να μπει κατευθείαν στα... βαθιά για να δώσει λύσεις στον τομέα του σκοραρίσματος.

Πρόκειται για έναν αρκετά γρήγορο παίκτη με καλή επαφή με τα δίχτυα, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα με την φανέλα της ΑΕΚ έδειξε ένα μικρό μέρος του ταλέντου του. Ο σοβαρός, όμως τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε για μεγάλο διάστημα (περίπου 3 μήνες) δεν του επέτρεψε να ξεδιπλώσει όλες τις αρετές του στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: