Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

"Φροντηστήριο" σεξ ...για φοιτητές απο 50αρα Πατρινιά ! (1)

Ολη η συνοικία του Αγίου Διονυσίου της Πάτρας συζητά για την 50άρα από το νομό Ηλείας που την έχει καταβρεί... με φοιτητές! Το τι γίνεται τις τελευταίες ημέρες στη συνοικία... δεν περιγράφεται!

Οπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Κόσμος" η γυναίκα μένει σε διαμέρισμα της περιοχής και φαίνεται πως έχει πάθος με τους φοιτητές! Η μανία της μάλιστα είναι τόσο μεγάλη που δεν κάνει και πολλές διακρίσεις! Αρκεί να είναι νοστιμούλης και πάνω από όλα... φοιτητής! Προτιμά δε αυτούς που προέρχονται από άλλες πόλεις ώστε να...  μην έχει μπλεξίματα.

Το νέο έχει διαδοθεί σε αρκετές σχολές (από στόμα σε στόμα) και κάποιοι φοιτητές φέρνουν στο διαμέρισμα και τους φίλους τους για να τους γνωρίσουν στην «καυτή» πενηντάρα!

Η ατυχία της είναι ότι διαμένει σε πολυσύχναστη πολυκατοικία και... δεν μπορεί να κρυφτεί! Γιατί αν έκανε φροντιστήρια σε φοιτητές μόνο τότε θα μπορούσε να δικαιολογηθεί για το έμπα - έβγα των νεαρών ανδρών στο διαμέρισμά της.

Πάντως από άποψη θορύβου... δεν έχουν παράπονο οι γείτονές της! Έχει ηχομόνωση ή... δεν φωνάζει! Αυτό που συζητούν είναι το πάθος της με τα αγοράκια! Δεν αφήνει... τίποτα να πέσει ανεκμετάλλευτο κάτω! Είναι δε τόσο γλυκιά μαζί τους όταν τους υποδέχεται στην πόρτα που αναμφίβολα οι φοιτητές... περνάνε πολύ καλά! Και όπως λένε οι «συγκάτοικοί» της στην πολυκατοικία, έχει αποδειχθεί... η καλύτερη δασκάλα στο σεξ! Επιβεβαιώνοντας πλήρως την παροιμία... η γριά κότα έχει το ζουμί!
αβολευτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: