Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Και τώρα Rihanna στα κατεχόμενα!



Του Νίκου Στέλγια
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Σύμφωνα με τουρκικές πηγές, συνέταιροι στο ξενοδοχείο είναι ο Silvano Bulgari και ο Micheal Adam (ιδιοκτήτης του Fashion TV).

Όλα δείχνουν ότι οι διάσημες προσωπικότητες με παγκόσμια εμβέλεια βρίσκονται πλέον στο στόχαστρο των επιχειρηματιών οι οποίοι έχουν ως στόχο την προώθηση των τουριστικών μονάδων τους στα κατεχόμενα.

Λίγες εβδομάδες μετά το φιάσκο με την Λατινοαμερικανίδα τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ, το επτάστερο ξενοδοχείο «Fashion Castle» συμφώνησε με την τραγουδίστρια Rihanna για την παρουσία της στην κατάθεση θεμελίων του ξενοδοχείου στις 15 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα «Vatan», η εν λόγω συμφωνία έκλεισε έναντι αξιοσημείωτης αμοιβής της αμερικανίδας τραγουδίστριας η οποία αγγίζει το ύψος των 1 εκατομμυρίων δολαρίων. Την ημέρα της κατάθεσης θεμελίων, η Rihanna θα παρευρεθεί στην Κερύνεια για τέσσερις ώρες και θα τραγουδήσει δέκα τραγούδια.

Ο ιδιοκτήτης του νέου ξενοδοχείου, Γιλμάζ Μπεκτάς, σε δηλώσεις του στους τούρκους δημοσιογράφους, επισήμανε ότι στόχος του είναι ο ανταγωνισμός με τις πολυτελέστατες ξενοδοχειακές μονάδες της Μέσης Ανατολής. Παράλληλα, διευκρίνισε ότι, λαμβάνοντας υπόψη του το ενδεχόμενο της παρεμπόδισης της έλευσης της Rihanna στα κατεχόμενα, έκλεισε συμφωνία και με δεύτερη σταρ, η οποία θα αναπληρώσει την θέση της αμερικανίδας ποπ σταρ.

Σύμφωνα με τουρκικές πηγές, εκτός από τον κ. Μπεκτάς, συνέταιροι του «Fashion Castle» είναι ο Silvano Bulgari και ο Micheal Adam (ιδιοκτήτης του Fashion TV). Ο κ. Μπεκτάς έχει συμφωνήσει με τον κ. Adam για συνεργασία στο «Fashion Tv» και την προώθηση της τουριστικής εκστρατείας των κατεχομένων μέσα από αυτό το κανάλι. 

Από την άλλη, σύμφωνα με όσα αναφέρει η τουρκική εφημερίδα «Milliyet», την ανέγερση του «Fashion Castle» έχει αναλάβει ιταλική εταιρία και χρηματοδοτείται με δάνειο της γερμανικής Deutsche Bank.

Δεν υπάρχουν σχόλια: