Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

"Ευρωπαϊκό φιάσκο για τον Ολυμπιακό" ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΜΕ.


Ιδιαίτερα επικριτικά είναι τα σχόλια των ξένων ΜΜΕ για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Ευρώπη. Στον αντίποδα, εκθειάζεται η προσπάθεια της Μακάμπι, που έστειλε, πρόωρα στον... Πειραιά τους ερυθρόλευκους. Πρώτο θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Πρώτο θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA αποτελεί ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον τίτλο "Η Μακάμπι Τελ Αβίβ απέκλεισε τον Ολυμπιακό".
Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει: "Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προκάλεσε την έκπληξη της βραδιάς αποκλείοντας τον Ολυμπιακό, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του 3ου προκριματικού γύρου, τα μεγάλα φαβορί προκρίθηκαν στα πλέι οφ".

Το δανέζικο "Dr.dk" είναι ιδιαίτερα επικριτικό τονίζοντας: "Ευρωπαϊκό φιάσκο για τον Ολυμπιακό. Ο Ντένις Ρόμενταλ δεν θα πάρει τη χαρά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τη φετινή σεζόν. Η νέα του ομάδα, ο Ολυμπιακός, ηττήθηκε την Πέμπτη 1-0 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι Ισραηλινοί πέρασαν στα πλέι οφ χάρη στα εκτός έδρας γκολ".

Η ιστοσελίδα της γαλλικής "L' Εquipe", ανέφερε: "Η μοναδική έκπληξη της βραδιάς προήλθε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ που ξεφορτώθηκε τον Ολυμπιακό".

Το "Goal.com", γράφει: "Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προκάλεσε σοκ, καθώς απέκλεισε τον Ολυμπιακό στα εκτός έδρας γκολ".

Ενώ η πορτογαλική "Abola", τονίζει: "Οι Ισραηλινοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ έκαναν την έκπληξη του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League εις βάρος του φαβορί Ολυμπιακού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: