Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΒΑΛΒΕΡΔΕ:ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ - ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ!


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σήμερα το βράδυ έρχεται στην Ελλάδα και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και αύριο το πρωί θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να υπογράψει το διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, το οποίο θα του αποφέρει ετήσιες απολαβές ύψους 1,4 εκατ. ευρώ. Παράλληλα αύριο θα γίνει και η παρουσίαση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σχεδιάζουν να πάνε αύριο στην πλατεία Αλεξάνδρας προκειμένου να υποδεχθούν τον νέο τεχνικό της αγαπημένης τους ομάδας.

Ο Βαλβέρδε θα συζητήσει με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν οι «ερυθρόλευκοι» στη συνέχεια της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Κοβάσεβιτς, αφού μιλήσουν με τον νέο προπονητής της ομάδας για τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στη λίστα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, θα ξεκινήσουν κάποιες επαφές, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους και τις προτάσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε, εν συνεχεία θα κάνουν τις επαφές τους.

Η αυριανή λοιπόν σύσκεψη κορυφής στα γραφεία της ΠΑΕ, με τη συμμετοχή του Βαλβέρδε, παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα «βγάλει» ειδήσεις αναφορικά με τους παίκτες που θα προσπαθήσει να πάρει η πειραϊκή ομάδα για να καλύψει τα κενά που υπάρχουν.

Ένα άλλο θέμα που θα συζητηθεί είναι το ενδεχόμενο αποχώρησης κάποιων παικτών από την ομάδα, καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν σίγουρο μέλλον στους «ερυθρόλευκους». Όλα αυτά θα τα συζητήσουν στην αυριανή σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: