Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΘΕΛΕΙ ΝΕΚΟΥΝΑΜ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ!


Μετά την θετική εισήγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επιστρέφει για τα καλά στο κόλπο της απόκτησης του Ζαβάντ Νεκουνάμ.

Ο Βαλβέρδε έχει εξαιρετική άποψη για τον Ιρανό, τον οποίο και γνωρίζει πολύ καλά από το ισπανικό πρωτάθλημα. Υπέρ της απόκτησης του τάσσεται και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που είχαν μιλήσει για την αξία του και είχαν προτείνει στην διοίκηση του Ολυμπιακού να ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του.

Τη δεδομένη στιγμή όλα δείχνουν ότι ο 30χρονος άσος της Οσασούνα έχει πάρει "κεφάλι", έναντι των άλλων υποψηφίων αμυντικών μέσων για να γίνει κάτοικος Πειραιά. Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ είχαν φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του πριν από περίπου ένα μήνα, καθώς είχαν συμφωνήσει σε όλα με την Οσασούνα (αντί του ποσού του 1.250.000 ευρώ), αλλά όχι και με τον παίκτη, ο οποίος είχε υπέρογκες απαιτήσεις.

Αναμένονται λοιπόν σύντομα εξελίξεις, καθώς ο Νεκουνάμ θέλει να φύγει από την Οσασούνα και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ του Ερνέστο Βαλβέρδε μοιάζει ιδανικός προορισμός για τον 107 φορές διεθνή, αρχηγό του Ιράν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλός ο νεκουνάμ.
για να μας τα κουνά.
φέτος δεν θα σώσουν τα δοκάρια,ούτε η κωλοφαρδία του κηπουρού.

KLYSMA είπε...

ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑ....ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΑΛΛΟΣ.