Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΜΠΑΠΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΖΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ


Πριν τη συμφωνία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ έχουν εντοπιστεί τα κενά του ρόστερ και για αυτό το λόγο όλη τη μεταγραφική περίοδο γίνεται μεγάλη κουβέντα για την απόκτηση επιθετικού.

Ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα Zούλιο Μπαπτίστα, αποτελεί τον μεγάλο πόθο για τη διοίκηση των Πειραιωτών, ενώ χαίρει και της εκτίμησης του νέου προπονητή.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει ο Βραζιλιάνος είναι ένας ποδοσφαιριστής του οποίου το συμβόλαιο θέλουν να ξεφορτωθούν οι «Τζιαλορόσι» και για αυτό τον λόγο διαπραγματεύονται την πώληση ή και τον δανεισμό του σε άλλη ομάδα. Στο παιχνίδι της απόκτησης του Μπαπτίστα είναι και η Γαλατάσαράι.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι Τούρκοι, του προσφέρουν ετήσιες απολαβές ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για να τον δελεάσουν.

Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μπορούν να ποντάρουν στην καλή σχέση που διατηρούν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Τζιανπάολο Μοντάλι, αλλά η Ρόμα έχει ανάγκη από χρήματα για να προχωρήσει και τα δικά της μεταγραφικά.

Ακόμη μία περίπτωση επιθετικού που είναι ψηλά για τους «ερυθρόλευκους» είναι αυτή του Τζο της Μάντσεστερ Σίτι που επίσης κατάγεται από τη χώρα του καφέ. Ο Βραζιλιάνος φορ μπορεί να αφήνει καλές εντυπώσεις στην προετοιμασία των «Πολιτών» σκοράροντας συνεχώς στα φιλικά, ωστόσο ο Μαντσίνι έχει πολλές ποιοτικές λύσεις στη συγκεκριμένη θέση και για αυτό ο παίκτης παραχωρείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: