Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΟΝΝΕΔ 1982. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΜΕ.

ΑΦΙΣΣΑ ΟΝΝΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ

''Στη ζωή των λαών με μακραίωνη ιστορία,όπως είναι ο ελληνικός υπάρχουν γεγονότα που περιέχουν αλήθειες βασικές και διαιώνιες.

Ένα από τα γεγονότα αυτά είναι η νικηφόρα έκβαση του αγώνος κατά του ξενοκίνητου Κομμουνισμού,που η τελική της φάση ήταν η μάχη στο ΒΙΤΣΙ και το ΓΡΑΜΜΟ .

Σήμερα το ελληνικό Εθνος στρέφεται ευλαβικά και με απέραντη ευγνωμοσύνη στους ηρωικούς νεκρούς που με την αυταπάρνησι και την εθνική τους πίστη χάρισαν στην πατρίδα μας το δικαίωμα της ελευθερίας και της εθνικής ανεξαρτησίας.

Η ΟΝΝΕΔ υπενθυμίζει στην ελληνική νεολαία ότι ποτέ δεν πρέπει να λησμονηθή ο θανάσιμος κίνδυνος που διέτρεξε η ΠΑΤΡΙΔΑ κατά την διάρκεια της κομμουνιστικής ανταρσίας.

Κι αυτό όχι για να διαίωνίση το μίσος έναντι οιουδήποτε αλλά για να παραμείνει άγρυπνη και εαν χρειασθεί να επιδείξη τον ίδιο ηρωισμό την ίδια αυταπάρνηση για τα ιδανικά της Δημοκρατίας, της ελευθερίας,και της Εθνικής Ανεξαρτησίας.''

ΜΗΝΥΜΑ ΟΝΝΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ  ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ- ΓΡΑΜΜΟ
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1982      ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στον Γράμμο καί στο Βίτσι αναμετρήθηκαν η ελευθερία με τη δουλεία, η δημοκρατία με την αυθαιρεσία, η εγκληματικότητα με την νόμιμη τάξη, ο πολιτισμός με τον σκοταδισμό, ο άνθρωπος με το κτήνος, ο Κομμουνισμός με τον Ανθρωπισμό. Είναι γνωστό ποιός νίκησε. Σήμερα πάλι, τα απολιθωμένα απομεινάρια του σταλινικού Κομμουνισμού, οργανώνουν γιορτές στην περιοχή, γιά να μας υπενθυμίζουν τα εγκλήματα που διέπραξαν. Επειδή η Ελληνική Δημοκρατία τους συγχώρησε καί τους επέτρεψε να επαναπατρισθούν από τη Σοβιετία, αυτοί που αρνήθηκαν την ύπαρξη της πατρίδος. Λάθος των κυβερνώντων που επήραν εκείνες τις αποφάσεις. Οι απάτριδες καί οι προδότες δεν δικαιούνται ούτε τάφο να έχουν στο χώμα που πρόδωσαν.