Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Μεγάλη συζήτηση για τις υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ στο Περιστέρι

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ


Μεγάλη συζήτηση γίνετε για το μεγαλύτερο δήμο της Β΄, το δήμο Περιστερίου όπου το κυβερνών κόμμα απέναντι στην ισχυρή υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, εμφανίζεται πολυδιασπασμένο. Μάλιστα, η πλειοψηφία των όσων πήραν τον λόγο εξέφρασαν αμφιβολίες στο κατά πόσο οι υποψηφιότητες που έχουν κατατεθεί (Λαλένης, Κελάφας, Καράμπελας και Δούναβης) αφενός μπορούν να συσπειρώσουν το τοπικό ΠΑΣΟΚ και αφετέρου να διεκδικήσουν με αξιώσεις το δήμο.

Για το λόγο αυτό ακούστηκαν τα ονόματα του νυν περιφερειάρχη Κρήτης Θανάση Καρούντζου αλλά και του 38χρονου δημοσιογράφου Νίκου Τσίτσα, μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα προώθησης νέων ανθρώπων, κάτι που έχει ζητήσει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός .

Ανάλογος προβληματισμός υπήρξε μεταξύ άλλων και για τους δήμους Χαϊδαρίου για το οποίον έχουν κατατεθεί έξι υποψηφιότητες, οι οποίες είναι πολύ πιθανόν ότι θα μπουν στη διαδικασία των προκριματικών εκλογών, Αμαρουσίου, Βύρωνα, Αιγάλεω όπου, όπως και στο Περιστέρι, έχουν εκλεγεί δεξιοί δήμαρχοι, ενώ «δύσκολη» φαίνεται να είναι η επιλογή σε περιοχές όπως η Νέα Σμύρνη, η Νέα Φιλαδέλφεια όπου το κυβερνών κόμμα εμφανίζεται πολυδιασπασμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: