Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Εβραίος επιχειρηματίας ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου


Με τιμές αρχηγού κράτους ετοιμάζονται να υποδεχθούν στα κατεχόμενα τη διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιό Τζένιφερ Λόπεζ η οποία φέρεται να έχει «κλείσει» παράσταση για τα εγκαίνια του ξενοδοχείου «Κράτος Πρίμιουμ» στο Καζάφανι στις 24 Ιουλίου. Δυο «υπουργοί» (τουρισμού και οικονομικών) θα υποδεχθούν τη διάσημη σταρ στο «αεροδρόμιο» της Τύμπου με τον έναν από αυτούς, τον Ερσίν Τατάρ, να δηλώνει πως θέλει να φωτογραφηθεί δίπλα στη Λόπεζ.

«Θα βγάλω αναμνηστική φωτογραφία μαζί της και στα φωτογραφικά μας άλμπουμ δεν θα υπάρχουν μόνο πολιτικοί αλλά και διάσημοι σταρ» δήλωσε και τόνισε πως η άφιξη της Λόπεζ θα βοηθήσει τον τουρισμό και θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα για την αναγνώριση της «ΤΔΒΚ» στον έξω κόσμο και την άρση των «εμπάργκο».

Ο πρόεδρος των Τ/Κ ταξιδιωτικών πρακτόρων, Οζμπέκ Ντεντεκορκούτ, δήλωσε ότι προσπαθούν να καλέσουν στα κατεχόμενα δημοσιογράφους του «BBC» και άλλων μεγάλων ΜΜΕ και ότι ενεργούν αθόρυβα για να μην παρεμβάλλουν εμπόδια οι E/Κ.

Το ξενοδοχείο «Κράτος Πρίμιουμ» φέρεται να κόστισε 220 εκ. δολάρια ωστόσο υπάρχουν δυο εκδοχές για τον επιχειρηματία που κρύβεται πίσω από αυτή την ανάπτυξη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται Εβραίος επιχειρηματίας από το Ισραήλ, αλλά και κάποιες άλλες ο Τούρκος επιχειρηματίας Ουτκού Μπόζογλου.

Εν τω μεταξύ ο «δήμαρχος» Λευκωσίας, Τζεμάλ Μπουλουτογλουλαρί, φέρεται να καταβάλει προσπάθειες για να έρθει στα κατεχόμενα η επίσης διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ, κάτι ωστόσο για το οποίο ο τ/κ Τύπος έχει αμφιβολίες. Τέλος, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το «Κράτος Πρίμιουμ» θα φιλοξενήσει παραστάσεις γνωστού σόου του Λας Βέγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: