Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Υπέγραψε ο Σπανούλης, λένε οι Σέρβοι.

sportnet
Ως τελειωμένη παρουσιάζει την υπόθεση του Βασίλη Σπανούλη το σερβικό σάιτ Sportske που αναφέρει πως ο διεθνής γκαρντ υπέγραψε με τον Ολυμπιακό τριετές συμβόλαιο αξίας 7,5 εκατομμυρίων δολαρίων!

Σεισμός στο Πειραιά: Υπέγραψε ο Σπανούλης» είναι ο τίτλος του χθεσινοβραδινού δημοσιεύματος που μιλάει για ολοκληρωμένη μεταγραφή παρά το γεγονός πως τα ελληνικά μέσα δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο.
Σέρβος είναι ο μάνατζερ του παίκτη, Σέρβος και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, μένει να δούμε αν οι Σέρβοι συντάκτες του άρθρου γνώριζαν κάτι περισσότερο.
“Ο Έλληνας διεθνής και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα παίκτης του αίωνιου αντιπάλου. Ο Βασίλης Σπανούλης προκαλεί σεισμό στον Πειραιά καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο αξίας 7,5 εκατομμυρίων δολαρίων με τον Ολυμπιακό, απορρίπτοντας προτάσεις από την Ρεάλ Μαδρίτης και την ΤΣΣΚΑ” αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Πάντως, αν υπάρχει μια έκπληξη στα γραφόμενα των Σέρβων, αυτή αφορά το ποσό της αμοιβής του 28χρονου άσου που την τοποθετεί στα 7,5 εκατομμύρια δολάρια. Δηλαδή, κάτι λιγότερο από 6 εκατομμύρια ευρώ. Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στη δική μας πιάτσα μιλούν για προσφορά ύψους 7,2 εκατομμυρίων ευρώ. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: