Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Ιμπαγάσα

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Ιμπαγάσα
Προχωρημένες είναι οι συζητήσεις της ερυθρόλευκης ΠΑΕ με την πλευρά του Αριέλ Ιμπαγάσα, με τις δυο πλευρές να είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν την συμφωνία τους. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς επικοινώνησε με τον 34χρονο (27/10/1976) χαφ και συνεννοήθηκαν ώστε την Τρίτη (6/7), ο μάνατζερ του Αργεντινού μέσου, Καμάνιο (είναι ο ίδιος που έχει και ο Γκαλέτι), να έρθει στην Ελλάδα με σκοπό να προχωρήσει η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Βιγιαρεάλ και έχει σκοπό να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση των ερυθρολεύκων έχει κάνει πρόταση στον παίκτη για διετές συμβόλαιο μέχρι το 2012, με ετήσιες οικονομικές αποδοχές που θα φτάσουν τις 800.00 ευρώ, με την πλευρά του παίκτη να ζητάει 1.200.000 ευρώ, αλλά θεωρείται σίγουρο πως θα βρεθεί η "χρυσή" τομή" στα λεφτά. Ο βραχύσωμος (1.65μ), Αριέλ Ιμπαγάσα, είναι ένας πάρα πολύ έμπειρος χαφ ενώ είναι χαρακτηριστικό πως είναι ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Λατινοαμερικανός μέσος αγωνίστηκε στην Πριμέρα Ντιβισιόν για 12 χρόνια, παίζοντας για την Μαγιόρκα (1998-2003), την Ατλέτικο Μαδρίτης (2003-2006), στην Μαγιόρκα ξανά (2006-2008) ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Βιγιαρεάλ (2008-2010). Σαφώς και η ηλικία του προβληματίζει, καθώς στις 27 Οκτωβρίου θα κλείσει τα 34 του χρόνια, αλλά στον Πειραιά θεωρούν πως το ρόστερ έχει ανάγκη και από έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Ο Ολυμπιακός θα βρει στο πρόσωπο του Αριέλ Ιμπαγάσα τον επιτελικό μέσο που έψαχνε, τον δημιουργικό χαφ όπου θα αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό και θα δημιουργεί παιχνίδι. Ο Αργεντινός είναι ένα παλαιάς κοπής "δεκάρι", με άριστη τεχνική κατάρτιση, που διακρίνεται για την ικανότητα του στον οργανωτικό τομέα και ξεχωρίζει για τις κάθετες πάσες του, τις περίτεχνες ενέργειες του, αλλά και για τα καλά "στημένα" που έχει. Ο Λατινοαμερικανός στους "16" του Champions League τη σεζόν 2008-09, είχε σκοράρει στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.
RED PLANET

Δεν υπάρχουν σχόλια: