Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Ο Α ΝΤΩΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ

Ύμνοι Νικοπολίδη για την Εθνική ομάδα




Ο «φύλακας άγγελος» της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο «έπος» της Πορτογαλίας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την επική πρόκριση της «γαλανόλευκης» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής. Ο Αντώνης Νικοπολίδης έπλεξε το εγκώμιο του Αλέξη Τζόρβα και έριξε τα καρφιά του στον Παναθηναϊκό για τη μη χρησιμοποίηση του Βαγγέλη Μάντζιου και του Αλέξανδρου Τζιόλη.

O Nικοπολίδης δήλωσε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1:

Για την Εθνική: «Είναι μια ιστορική πρόκριση. Μεγάλη επιτυχία τόσο για τους ποδοσφαιριστές όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του. Τα πράγματα μπορούν να διορθωθούν μέσα από τέτοιες επιτυχίες».

Για τον Τζόρβα: «Ο Αλέξης ήταν πολύ καλός, σταθερός και σίγουρος. Μαζί με την άμυνα και τον Δημήτρη ήταν οι κορυφαίοι. Πάντως, όλη η ομάδα είχε ψυχή. Η ψυχή του Έλληνα ποδοσφαιριστή».

Για το Μουντιάλ: «Στόχος νομίζω είναι να πάμε εκεί για το καλύτερο. Φυσικά και είναι πολύ δύσκολο να το πάρουμε. Πρέπει, όμως, να είμαστε ανταγωνιστικοί και έχουμε τις δυνατότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Για το αν θα δεχόταν να γυρίσει: «Έχω κάνει τις επιλογές μου. Εξάλλου θα ήταν άδικο για τα παιδιά που ιδρώνουν δύο χρόνια τώρα, για τον ύπνο τους, το άγχος τους. Αξίζουν να πάνε τα παιδιά που ήταν εκεί».

Για Τζιόλη και Μάντζιο: «Δεν μπορεί ο Τζιόλης να μην αγωνίζεται στην ομάδα του ή ο Μάντζιος που κατά καιρούς υπολογιζόταν από την Εθνική. Τέτοιοι παίκτες πρέπει να βρίσκονται στα πλάνα των ομάδων τους για να έχει ο ομοσπονδιακός προπονητής πιο πολλές επιλογές».

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΧΩ ΚΟΜΠΛΕΞ

Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις δηλώσεις του Αντώνη Νικοπολίδη! Η τοποθέτηση του έμπειρου γκολκίπερ σχετικά με την αγωνιστική απραξία των Τζιώλη και Μάντζιου… άγγιξε ευαίσθητες χορδές στις τάξεις των πρασίνων και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις υπήρξε τοποθέτηση από τον διευθυντή του γραφείου του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Πατέρα.

Ο Στέφανος Ησαϊας σε επικοινωνία που είχε μαζί του το gazzetta.gr, τόνισε τα ακόλουθα:

«Προτείνουμε στον κύριο Νικοπολίδη σαν πρόεδρο του ΠΣΑΠ να επικεντρώσει τις προσπάθειές του ώστε όλες οι ομάδες να επενδύσουν στον Έλληνα ποδοσφαιριστή όπως ο Παναθηναϊκός που εδώ και χρόνια αποτελεί τον κύριο αιμοδότη των Εθνικών ομάδων. Τότε είναι που θα έχει πραγματικά πολλές επιλογές ο ομοσπονδιακός προπονητής. Όσο για το ποιοι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται και ποιοι όχι, αυτό ας το αφήσουμε στη διακριτική ευχέρεια του προπονητή της κάθε ομάδας».

ΑΝΤ1.gr gazzeta.gr

ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: