Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΝΤΟΡΑ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΜΕ ΚΑΡΜΠΟΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ

Με όλους εσάς διανύσαμε μια κοινή πορεία. Και αποτελεί σήμερα το αόρατο νήμα που μας ενώνει. Ένα νήμα που δεν κόπηκε ποτέ! Μπορεί σε αυτή τη διαδρομή, σε κάποιες περιπτώσεις να είχαμε διαφορετικές απόψεις. Όμως ήμασταν πάντα εδώ

Δεν υποστείλαμε ποτέ τη γαλάζια σημαία.


ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τον Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας δεν θα τον βγάλει το σύστημα ΠΑΣΟΚ, θα τον βγάλουν οι Νεοδημοκράτες.

Με όλους εσάς διανύσαμε μια κοινή πορεία. Και αποτελεί σήμερα το αόρατο νήμα που μας ενώνει. Ένα νήμα που δεν κόπηκε ποτέ! Μπορεί σε αυτή τη διαδρομή, σε κάποιες περιπτώσεις να είχαμε διαφορετικές απόψεις. Όμως ήμασταν πάντα εδώ. Στο ίδιο αγωνιστικό χαράκωμα της Νέας Δημοκρατίας! Ακόμα και όταν διαφωνούσαμε! Και αυτό είναι το στοιχείο που μας ενώνει και μας κάνει να κοιταζόμαστε με αμοιβαίο σεβασμό. Δεν υποστείλαμε ποτέ τη γαλάζια σημαία.


ΠΑΛΛΗΝΗ

Η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ και θα είναι εδώ! Θα μας βρούνε μπροστά τους! Τον Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας δεν θα τον βγάλει το σύστημα ΠΑΣΟΚ, θα τον βγάλουν οι Νεοδημοκράτες.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ίσως γι’ αυτό το σύστημα ΠΑΣΟΚ στα μέσα ενημέρωσης δίνει τα ρέστα του εναντίον μου τον τελευταίο καιρό. Αλλά ξεχνάνε κάτι: Τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας δεν θα τον βγάλει το σύστημα ΠΑΣΟΚ. Θα τον βγάλουν οι Νεοδημοκράτες!
Με όλους εσάς διανύσαμε μια κοινή πορεία. Και αποτελεί σήμερα το αόρατο νήμα που μας ενώνει. Ένα νήμα που δεν κόπηκε ποτέ!Ένα νήμα που μας ενώνει με αγωνιστές όπως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με τον οποίο βρεθήκαμε πάντα μαζί στο ίδιο χαράκωμα. Μπορεί σε αυτή τη διαδρομή, σε κάποιες περιπτώσεις να είχαμε διαφορετικές απόψεις. Όμως ήμασταν πάντα εδώ. Στο ίδιο αγωνιστικό χαράκωμα της Νέας Δημοκρατίας! Ακόμα και όταν διαφωνούσαμε! Και αυτό είναι το στοιχείο που μας ενώνει και μας κάνει να κοιταζόμαστε με αμοιβαίο σεβασμό. Δεν υποστείλαμε ποτέ τη γαλάζια σημαία.


ΒΕΡΟΙΑ ΚΟΖΑΝΗ

Μόνη ελπίδα του ΠΑΣΟΚ είναι μια αδύναμη Νέα Δημοκρατία. Ίσως γι’ αυτό το σύστημα ΠΑΣΟΚ στα μέσα ενημέρωσης δίνει τα ρέστα του εναντίον μου τον τελευταίο καιρό. Αλλά ξεχνάνε κάτι: Τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας δεν θα τον βγάλει το σύστημα ΠΑΣΟΚ. Θα τον βγάλουν οι Νεοδημοκράτες!

Με όλους εσάς διανύσαμε μια κοινή πορεία. Και αποτελεί σήμερα το αόρατο νήμα που μας ενώνει. Ένα νήμα που δεν κόπηκε ποτέ! Ένα νήμα που μας ενώνει με αγωνιστές όπως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με τον οποίο βρεθήκαμε πάντα μαζί στο ίδιο χαράκωμα. Μπορεί σε αυτή τη διαδρομή, σε κάποιες περιπτώσεις να είχαμε διαφορετικές απόψεις.

Όμως ήμασταν πάντα εδώ. Στο ίδιο αγωνιστικό χαράκωμα της Νέας Δημοκρατίας! Ακόμα και όταν διαφωνούσαμε! Και αυτό είναι το στοιχείο που μας ενώνει και μας κάνει να κοιταζόμαστε με αμοιβαίο σεβασμό.

Δεν υποστείλαμε ποτέ τη γαλάζια σημαία.


ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΔ

Δεν θα διαμορφώνουν τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας οι λασπολόγοι και οι συκοφάντες. Και δεν θα βγάλει αρχηγό στη Νέα Δημοκρατία το σύστημα ΠΑΣΟΚ, που αυτή την περίοδο δίνει ρέστα εναντίον μου! Θα τον βγάλουν οι Νεοδημοκράτες! Ο περήφανος κόσμος της παράταξής μας.


ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ
ΕΓΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.


Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ.

Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΩΚΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΕΤΕΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.

Η ΝΤΟΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ(ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ

Η ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΕΙΛΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ

ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ

ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ

ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: