Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Παροξυσμός για ένα εισιτήριο στον Ολυμπιακό

Παροξυσμός επικρατεί για ένα εισιτήριο της «μητέρας των μαχών», Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, η οποία είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως τα τελευταία εισιτήρια, 500 στον αριθμό, θα διατεθούν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας αύριο στις 10:00 το πρωί.

Η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:
«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενόψει του αγώνα της 12ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League, μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή 29.11.2009 και ώρα 18:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδος για τα εξής:
Επιπλέον εισιτήρια θα διατεθούν μέσω internet την Παρασκευή 27/11 και ώρα 10:00 από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (www.olympiacos.org).
Κάθε φίλαθλος μπορεί να κάνει κράτηση έως δύο εισιτηρίων.
Η πληρωμή και παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από τα επανδρωμένα εκδοτήρια που βρίσκονται έξω από τη θύρα 17 του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», την Παρασκευή 27/11 και το Σάββατο 28/11 και ώρες 10:00 - 18:00 και την Κυριακή 29/11 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.
Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και Voucher κράτησης.»
Επιπλέον, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους πως δεν θα επιτραπεί να πλησιάσουν την περίμετρο του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όσοι φίλαθλοι δεν είναι κάτοχοι του εισιτηρίου του αγώνα και «ως εκ τούτου παρακαλούμε τους φιλάθλους που δεν έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο και προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή προσέλευση και είσοδος των κατόχων εισιτηρίων, να μην έρθουν στο στάδιο Καραϊσκάκη.»

Τέλος, στον Ολυμπιακό ενημερώθηκαν για την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού σχετικά με τις 10 προσκλήσεις για τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αντί των 25 προσκλήσεων, που αντάλλασσαν οι δύο ομάδες μέχρι πέρυσι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Στον Ολυμπιακό λένε πως τα προηγούμενα χρόνια, πράγματι οι δύο ομάδες κανόνιζαν μεταξύ τους και υπερέβαιναν τον αριθμό προσκλήσεων που ορίζει η εγκύκλιος της Super League για την φιλοξενούμενη ομάδα, δηλαδή 10, και πως αυτό γινόταν στο πλαίσιο του καλού κλίματος που υπήρχε. Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι, με βάση όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες από την πλευρά του Παναθηναϊκού, δεν υπάρχει πλέον αυτό το καλό κλίμα και γι΄ αυτό τον λόγο τηρούν τον κανονισμό, όπως ακριβώς είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν, και εφαρμόζουν την εγκύκλιο της διοργανώτριας Αρχής. Στον αγώνα του δευτέρου γύρου στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός θα ζητήσει μόνο δέκα προσκλήσεις για τους εκπροσώπους του.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Γκαλέτι προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη διαδοχική ημέρα, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, και θέτει υποψηφιότητα να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο κυριακάτικο ντέρμπι. Αντίθετα, οριστικοποιήθηκε η απουσία του Βασίλη Τοροσίδη. Ο διεθνής άσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να μη βρίσκεται στα πλάνα του Ζίκο για την αναμέτρηση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Επίσης, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Στολτίδη, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο θώρακα από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και, εφόσον δεν καταφέρει να προπονηθεί αύριο, δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Μαρέσκα γυμνάστηκε ατομικά στο γυμναστήριο και το γήπεδο, καθώς ταλαιπωρείται από αιμάτωμα, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού εκτιμά ότι δεν τίθεται θέμα απουσίας του από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και πως αύριο θα γυμναστεί κανονικά. Αντόθετα, εκτός «μάχης» τέθηκαν οι Ντιόγο και Ντερμπισάιρ, που προπονήθηκαν ατομικά στο γυμναστήριο. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος θα υποβληθεί σε εξετάσεις την επόμενη εβδομάδα, για να φανεί η πορεία της αποθεραπείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: