Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Σε μία κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού θεάτρου στη Κόρινθο μίλησε σήμερα στις 13 30 μ.μ ο Αντώνης Σαμαράς.Αρκετοί νεοδημοκράτες φίλοι του αναγκάστηκαν να στοιβαχτούν στους διαδρόμους και προθαλάμους της αίθουσας,επειδή το θέατρο ήταν γεμάτο.Συχνά ο κόσμος διέκοπτε τον ομιλητή φωνάζοντας με συναισθηματική φόρτηση

- κάτω τα τζάκια και

-μπράβο Αντώνη.

-Θα είσαι την δευτέρα επάνω.

Επίσης πολλοί νεοδημοκράτες επώνυμοι και μη παρατηρούσαν τα τεκτενόμενα της εκδήλωσης και από τα παρακείμενα κέντρα,πίνοντας το καφέ τους.

Η υποδοχή υπήρξε ενθουσιώδης.Ο μοναδικός βουλευτής Κορινθίας της Ν.Δ κ. Κώστας Κόλλιας εξέφρασε δημόσια την υποστήριξή του στον πελοποννήσιο πολιτικό .

Παρευρέθησαν νομαρχιακοί σύμβουλοι,δήμαρχοι και πλήθος άλλων επωνύμων και ανωνύμων φίλων του κ Σαμαρά από όλη την Κορινθία.

Σύμφωνα με πρόχειρες υποκειμενικές εκτιμήσεις όσων βρέθηκαν και στην εκδήλωση της κ .Μπακογιάννη,η συγκέντρωση του πελοποννήσιου πολιτικού κ . Σαμαρά υπερτερούσε κατά πολύ αριθμητικά.

Σε πολιτικά πηγαδάκια ακούστηκαν και μερικά παραπολιτικά επίκαιρα σχόλια, ότι δηλαδή ο τελευταίος πελοποννήσιος πρωθυπουργός ήταν ο Κ.Τσαλδάρης- εδώ και εξήντα και πλέον χρόνια -και ότι ο Αντώνης θα είναι επί τέλους ο επόμενος πρωθυπουργός από την Πελοπόννησο.

Μερικές θέσεις του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

-Θέλω τη Ν.Δ των αξίων και των αξιών,των εμπείρων και των εμπύρων.

-Δεν θέλουμε ένα κράτος νυχτοφύλακα των καρτέλ, αλλά ρυθμιστή και ευαίσθητο.

-Ο πολιτικός δεν είναι λογιστής, αλλά πρέπει να προβλέπει και να κατέχει τα προβλήματα.

-Πρέπει να ανεβάσουμε τις αξίες πιο ψηλά.

-Στη Ν.Δ η βάση η ίδια έσπασε τούς μηχανισμούς από κάτω προς τα επάνω. Στο ΠΑΣΟΚ αυτό έγινε από πάνω προς τα κάτω.

-Δεν μπορεί να καθορίζει μόνο η αριστερά τι είναι πνευματικό και τι όχι .Χρειαζόμαστε την ιδεολογία μας.

—————————–

Γιάννης Κουτσούκος

koutsoukos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: