Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Σε τρεις βάρδιες δουλεύει το πλήθος των εθελοντών της Ντόρας

Σε τρεις βάρδιες δουλεύει το πλήθος των εθελοντών της Ντόρας dora4Ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας δεν δούλεψε προεκλογικά με το με πάθος και την αυταπάρνηση που δουλεύουν αυτό τον καιρό οι μηχανισμοί και οι στρατοί των μονομάχων στη μάχη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Κατά κοινή ομολογία σε επίπεδο μηχανισμών προηγείται η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία στηρίζεται από πολλούς δημάρχους κυρίως του Λεκανοπεδίου Αττικής. Μεταξύ των υποστηρικτών της ο Δήμαρχος Αθηναίων, Αιγάλεω, Παλαιού Φαλήρου, Ηρακλείου και πολλοί άλλοι, οι οποίοι έχουν θέση στη διάθεσή της τους δικούς τους μηχανισμούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, στην αρχή της Συγγρού έχει μισθωθεί ή διατεθεί 5ώροφο κτίριο, όπου ο μηχανισμός επικοινωνίας της Ντόρας με τα μέλη και ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας δουλεύει με πυρετώδεις ρυθμούς.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για άτομα που έχουν κάποιας μορφής εργασιακή σχέση με τους Δήμους Αθηναίων, Αιγάλεω και Ηρακλείου τα οποία εναλλάσσονται σε τρείς βάρδιες από τις 7οο το πρωί μέχρι 11οο το βράδυ.
www.kentri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: