Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Επανέρχεται σταδιακά το on line σύστημα

* Αποκαθίσταται σταδιακά το πρόβλημα.
* "Δεν φταίμε εμείς" λέει ο ΟΤΕ.
* Μέχρι τις 20:00 η ψηφοφορία.
* Τραμπουκισμούς στη διαδικασία κατήγγειλε ο Ψωμιάδης.
* Στο Μετς ο Αντώνης Σαμαράς αφού πρώτα πήγε στη Ρηγίλλης.
* Σε εκλογικά κέντρα του Αιγάλεω και του Πειραιά πήγε η Ντόρα Μπακογιάννη.



Ξεπερνούν τις 300.000 οι ψηφοφόροι

Στα περισσότερα εκλογικά κέντρα το σύστημα έχει επανέλθει. Ωστόσο σε ορισμένα τμήματα παρατηρείται μειωμένη απόδοση του on line συστήματος.

ΩΡΑ 15.20 ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ



ΩΡΑ 14.55 ΟΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ



Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος δήλωσε πως η πτώση του συστήματος οφείλεται σε βλάβη του ΟΤΕ.
Ο ΟΤΕ όμως με ανακοίνωσή του διευκρίνησε πως το πρόβλημα που παρουσιάστηκε, δεν οφείλεται στον Οργανισμό.

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Για περίπου 3 ώρες στα εκλογικά κέντρα παρατηρήθηκαν ουρές και έντονος εκνευρισμός .

ΩΡΑ 12.00 ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ



ΩΡΑ 12.03 ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ


ΩΡΑ 12.05 ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ



ΩΡΑ 11.10 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ




Ο Αντώνης Σαμαράς επέστρεψε στην Αθήνα απο την Πύλο και πήγε κατευθείαν στη Ρηγίλλης. Το βράδυ θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το γραφείο του στη Βασιλίσσης Σοφίας.

ΩΡΑ 13.45 ΡΗΓΙΛΛΗΣ


Ο κ. Σαμαράς απο τη Ρηγίλλης μίλησε για τεράστιο ποτάμι που έχει ξεχυθεί προς την κάλπη και κάλεσε τους ψηφοφόρους που έφυγαν απο τα εκλογικά κέντρα λόγω του προβλήματος, να επιστρέψουν.


Η κυρία Μπακογιάννη περιόδευσε σε εκλογικά κέντρα του Αιγάλεω και του Πειραιά, όπου συνομίλησε με ψηφοφόρους αλλά και με τον δήμαρχο Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα.

ΩΡΑ 13.20 ΠΕΙΡΑΙΑΣ


Η Ντόρα Μπακογιάννη κατά την επίσκεψή της σε εκλογικά κέντρα της Αττικής είπε : "Ξέρω ότι υπάρχουν οργανωτικές αδυναμίες, αλλά υπομονή χρειάζεται αυτή την στιγμή και είμαι σίγουρη ότι η Νέα Δημοκρατία θα δώσει το μήνυμα της"




Τραμπουκισμούς στην εκλογική διαδικασία κατήγγειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης απο το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο οπου πήγε για να ψηφίσει.



"Καταγγέλλω σήμερα τραμπουκισμούς, ακόμα και εδώ στο Βελλίδειο. Υπάρχουν εγκάθετοι εδώ και δύο μέρες, και σήμερα, που λένε μην ψηφίζετε Ψωμιάδη. Υπάρχουν εγκάθετοι που δεν δίνουν ψηφοδέλτια Ψωμιάδη, σε όλη την ελληνική επικράτεια. Υπάρχουν εγκάθετοι, μπράβοι, που εκφοβίζουν. Υπάρχουν εγκάθετοι που δεν επιτρέπουν σε δικούς μου ανθρώπους να πλησιάσουν τα εκλογικά κέντρα" είπε χαρακτηριστικά. Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Δημήτρη Σιούφα δηλώνει πως δεν αποδέχεται τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας με χειρόγραφες καταστάσεις."Μια τέτοια διαδικασία καταστρατηγεί τα συμφωνηθέντα και δεν εγγυάται τη διαφάνεια και την αξιοπιστία της κορυφαίας εσωκομματικής διαδικασίας." Αντίθετα συναινετικός ήταν, επίσης σε επιστολή του προς τον Δημήτρη Σιούφα, ο Αντώνης Σαμαράς.


Μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν στην Αχαΐα. Στο εκλογικό τμήμα Δάφνης του δήμου Παίων δεν ήταν δυνατή, μέχρι και λίγο πριν από τις 10 το πρωί, η σύνδεση με το κεντρικό σύστημα και καταβάλλονταν προσπάθειες για να επιλυθεί το πρόβλημα. Στα Λουσικά του δήμου Ωλενίας δεν πήγε ο επικεφαλής της εφορευτικής επιτροπής και αντικαταστάθηκε από τον αναπληρωματικό του. Όσον αφορά τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, καταγράφηκαν νωρίς το πρωί κάποιες απουσίες, αλλά στην συνέχεια καλύφθηκαν τα κενά και όλες οι επιτροπές λειτουργούν κανονικά.




O Αντώνης Σαμαράς προτίμησε την ιδίαιτερη πατρίδα του και έριξε την ψήφο του στο εκλογικό τμήμα Πύλου, στη Μεσσηνία. Κατά την έξοδο του από το εκλογικό κέντρο ο κ. Σαμαράς ανέφερε "εκατοντάδες χιλιάδες νεοδημοκράτες κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και κατακτούν την ελπίδα. Από αύριο ξεκινάει μια νέα εποχή και για τη Νέα Δημοκρατία και για την Ελλάδα μας".

ΩΡΑ 09.10 ΠΥΛΟΣ



Οπως συνηθίζει και στις βουλευτικές εκλογές ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής ψήφισε στο εκλογικό τμήμα της Ραφήνας."Εύχομαι και πιστεύω ότι η Νέα Δημοκρατία ενωμένη, δυνατή, υπό τη νέα ηγεσία της, θα πρωταγωνιστήσει και πάλι, όπως της ταιριάζει, στα δημόσια πράγματα της χώρας" είπε.

ΩΡΑ 09.40 ΡΑΦΗΝΑ



Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ψήφισε στο Παγκράτι. Αμέσως μετά σε δηλώσεις του χαρακτήρισε την ημέρα ιστορική για το κόμμα.

ΝEWSIT.GR ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: